Brindisi til Vlora Ferge

Brindisi Vlora fergeruten knytter Italia med Albania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. European Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 8 Timer mens A-Ships Management S.A servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 1 minutt.

Det er 14 Uke overfarter på Brindisi Vlora ruten mellom Italia og Albania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Brindisi - Vlora Fergeselskaper

  • European Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris
  • A-Ships Management S.A
    • 7 Ukentlige Avganger 8 t 1 minutt
    • Få pris

Gjennomsnittlige Brindisi Vlora priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Brindisi Vlora ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Brindisi Guide

Den italienske byen Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italia. Byens havn er en naturlig havn, og har spilt en viktig rolle i byens og regionens handel med Hellas og Midtøsten. På den nordlige kysten av byen har det vært mange arkeologiske funn i de mange sanddynene og på strendene. På tross av havnens økonomiske fordeler for byen, spiller turisme fremdeles en stor rolle i byens formuer.

Det er fergeforbindelser til en rekke destinasjoner.

Vlora Guide

Den albanske byen Vlora, som til tider også kalles Valona, ligger i den sørvestlige delen av landet, hvor Adriaterhavet og det Joniske hav møtes. Byen inntar en vakker beliggenhet og er porten til den albanske Rivieraen, som ligger i hjertet av den albanske turistindustrien. Byen er preget av brede gater med palmer og har et særlig middelhavs atmosfære. Byen har ført historien sin tilbake til det 6. århundret f.kr., og begynte liver i oldtiden som en havn og var kjent som Aulona.

Vlora er Albanias nest største havn og har fergeruter til de italienske havnene i Bari og Brindisi.