Ancona til Durres Ferge

Ancona Durres fergeruten knytter Italia med Albania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Adria Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Ancona Durres fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ancona - Durres Fergeselskaper

  • Adria Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 16 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Durres priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Durres ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Durres Guide

Byen Durres er beliggende på Albanias vestkyst ved Adriaterhavskysten, ca. 35 km fra Tirana, Albanias hovedstad og 30 km fra Tiranas internasjonale lufthavn. Durres ligger også bare ca. 300 km fra Baria og 200 km fra Brindisi, som ligger på kysten av en af de smaleste delene av Adriaterhavet. Byen kan spores tilbake til 627 f.kr., og er hjemsted for Durres Ancient City Wall, også kalt Durres Castle, og det største amfiteater på Balkan, som ligger nær byens havn. Andre populære bygninger i byen omfatter hovedbiblioteket dens, det kulturelle sentrum, og museer.