Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Durres havn

  • Med bil

    Fra Tirana, ta motorvei E852/SH3 og fortsett ca. 12 km, også videre SH2 og følg skiltene til Durr-S. Fra nord-vest følg E762/SH1 til Durres. Fra sør-vest, kjør nord vest på SH4, ta TIRAN/RINAS og kjøre opp på SH2 og fortsett i ca. 18 km og ta avkjøring: i den første rundkjøring ta annen avkjøring og i annen rundkjøring ta første avkjøring til E852/SH3 og den tredje ta avkjøring 2 opp på SH2 for Durr-S. Fortsett så 17 km til Durres.

  • Adresse

    Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres

  • Durres Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Durres før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Durres Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Durres Ferge servicer

Durres Guide

Durres Guide

Durres er Albanias eldste by og en av dens viktigste økonomiske byer. Den ligger på den sentrale kyst, ca. 33 km vest for hovedstaden, Tirana, på en av de smaleste punktene på Rivieraen. Durres ble grunnlagt i år 627 f.kr. av greske kolonister fra Korint og Korfu. Dens geografiske beliggenhet var en stor fordel da det ble plassert rundt om en naturhavn som var omgitt av det indre myrområder og høye klipper, noe som gjorde det vanskelig å angripe byen både fra land og vann. Durres var kjent for å være en politisk avansert samfunn. Dog protesterte Korint og Korfu over byen og bidro med å styre krigen i år 431 f.kr. I dag er Durres en vigtig port til vest Europa på grunn av sin havn og nærheten til italienske havner.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.