Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Tangier Med havn

  • Med bil

    Tangier Med havn er knyttet til Marokkos nasjonale motorvei nettet av A4. Tangier Med havn er ca. 54 km fra Tangier vest, 35 km fra Tangier øst, 18 km fra Fnideq, 46 km fra Tetouan, 277 km fra Rabat og 367 km fra Casablanca.

  • Med tog

    Regulære tog tjenester knytter Marokko til Tangier og videre til Ksar Shgir stasjon (nærmeste togstasjon til havnen). For mer informasjon, se www.oncf.ma

  • Tangier Med Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Tangier Med før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Tangier Med Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Tangier Med Ferge servicer

Tangier Med Guide

Tangier Med Guide

Tangier Med er en internasjonal havn, som ligger omkring 40 km øst av Tangier, Marokko. Overførelsen av ferge service fra Tangier til Tangier Med begynte i midten av 2010. Tangier Med havn er beliggende ved møtepunktet av Middelhavet og Atlanterhavet, og er en av de mest populære havnene i Middelhavet.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.