AML
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

AML

Afrika Marokko Link, eller AML, tilbyr regelmessige fergeoverfarter hver dag mellom havnen i Tanger Med på nordspissen av Marokko og byen Algeciras i Sør-Spania.

AML kjørte sin første prøvetur i juni 2016 og forsøker å tilby en rimelig og pålitelig fergetjeneste for både pas-sasjerer og kjøretøy. Selskapet tilbyr opptil 8 turer per dag.

Selskapet ble dannet etter banken BMCE og den greske shippingselskapet Attica kom sammen. Selskapet har fergen Diagoras som har plass til nesten 1500 passasjerer, 400 biler og har en hastighet på opptil 21,5 knop, noe som sikrer en rask og komfortabel reise over Gibraltarstredet.

Diagoras har også et moderne interiør med 131 luksuriøse lugarer å velge mellom. Underholdningsmessig kan du nyte et bredt utvalg av butikker, som tilbyr alt fra parfymer til viktige reiseprodukter. Det er også en restau-rant ombord og barer som serverer en rekke varme og kalde forfriskninger.

Med directferries.no kan du finne AML seilplaner, billettpriser og booke AML fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne AML med alternative fergeselskaper.

AML routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.