Alicante til Oran Ferge

Alicante Oran fergeruten knytter Spania med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Algerie Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Alicante Oran fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Alicante - Oran Fergeselskaper

  • Algerie Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alicante Oran priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alicante Oran ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alicante Guide

Alicante er den nest største byen i den spanske region Valencia og dette er en vakker og hyggelig by, som er bygget rundt kystens strender, som mange anser for å være Spanias beste.

Alicante er gått fra å være en liten landsby til en by som gjennom årene har vokset seg større med et pulserende natteliv.

Dette er en ekte by som lever for mer enn bare turismen sin. Alicante frister med lange kvelder, fester med fantastisk paella, deilig siesta, avslappende dage på stranden og det behagelige klima som lokker med strandliv og vannsport.

Langs stranden er Alicantes vakre promenade som markerer kysten. Alicante er en universitetsby, som betyr byens barer alltid er full av liv og tiltrekker både lokale og turister.

Oran Guide

Oran er en by som ligger på den nordvestlige Middelhavskysten i Algerie og er landets nest største by. Oran ligger omkring 430 km fra Alger og er en viktig havn-, handels- og industrisenter for utdannelse i regionen.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Demaeght Museum, som har utstillinger av forhistoriske arkeologiske gjenstander fra Magrheb og andre etnologiske utstillinger. I byen er også Dar-el-Bahia, rådhuset og det vakre Cathedral de Sacré Coeur, som ble åpnet i 1913 og nå er et offentlig bibliotek.