Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Tunis havn

  • Med bil

    Tunis havn ligger ved La Loulette, ca. 13 km nord for Tunis og kan nås ved å følge vei P1 og så skiltene til havnen.

  • Med tog

    La Goulette (havnen) er den andre stopp etter Tunis for lokal tog som går langs kysten opp til La Marsa. Tog tjeneste er av SNCFT. Tunis kan nås fra byer som Hammamet, Sousse, Bizerte Tabarka og Dougga.

  • Tunis Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Tunis før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Tunis Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Tunis Ferge servicer

Tunis Guide

Tunis Guide

Tunis er Tunesias hovedstad og ligger på en stor middelhavsbukt, bag sjøen Tunis og havnen La Goulette, og strekker seg langs kyststripe og åsene, som omgir Tunis. Dette er en hovedstad som ligger et sted mellom gammel og moderne. Byen er ikke spesielt arabisk og den er heller ikke veldig afrikansk. Til tross for hva du kanskje har hørt er den heller ikke veldig europeisk. Dette er en mystisk by som blander gammelt og nytt og har en blanding av autentisk kulturer i processen. Tunis er ikke en typisk turist destinasjon, men besøkende nyter å se noen av de populære severdigheter og ta turer til steder som Hammamet og Sousse. Når man kommer til Tunis vil man bli overrasket over hvor ren byen er, manglen på tiggere, som mange ellers forventer og de moderne klær på kvinner.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.