Grimaldi Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Grimaldi Lines

Grimaldi Lines operer mange fergeruter i de største ferge markeder, som knytter Spania, Tunisia, Malta, Hellas, Sardinia og Sicilia.

Grimaldi Lines er del av den berømte Grimaldi Group, som omfatter Minoan Lines og Finnlines. Grimaldi familiens forbindelse til havet dateres tilbake til det 14. århundret, og den aktuelle gruppen omfatter en av de største flåtene i verden.

Med Grimaldi Lines finner man en helt ny generasjon av raskferger.

Med directferries.no kan du sammenligne Grimaldi Lines seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Alle Grimaldi Lines ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Grimaldi Lines kundeanmeldelser

 • "Rent skip, rimelig mat, men komisk dårlig service i resepsjonen"

  På den positive siden var maten ok, pluss seilere synes å ha en god beherskelse av skipet deres. På den negative siden, er tjenesten i resepsjonen ofte en joke som spenner fra lunken til uforskammet. Et annet problem er at dette selskapet har hardt bruk for skikkelig informasjon og atskillse av lastebiler og normale passasjerer på avlesningen.

  Les mer Les mindre
 • "Forsinket"

  Denne seilasen var hovedsakelig for biler med få passasjerer til slik et stort skip. Det var forsinket på grunn av mengden av frakt som skulle pålesses. Jeg hadde booket et sete som viste seg for å være til en dverg. Jeg prøvede å sove på tvers av tre seter, men det var fryktelig ubehagelig og ikke pengene verdt. De andre passasjerene lå i forskjellige bar på myke, brede, behagelige seter og sov bedre. Det var ikke gratis wifi som i det meste av Italia, slik at de kunne tjene ekstra penger. Etter å ha brukt en del på billetten, bør man i det minste få det gratis. Alt på skipet er blitt renovert etter det har hatt et tidligere liv et annet sted. det var rent og mat og drikke var ikke for dyrt. Ikke dårlig, men jeg har ikke prøvd de andre enda. Og ettersom jeg ligenu venter på en annen av fergene deres, som nå er 2 timer forsinket, tror jeg ikke at jeg vil bruke dem igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Ikke det beste"

  Skipet var beskidt, toalettene var motbydelige. Elevatoren virket ikke, slik at vi måtte bære bagasjen vår oppad fire smale metall trapper. Det var et mareritt!

  Les mer Les mindre
 • "Alt ok"

  Alt ok

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.