Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Brindisi havn

 • Med bil

  For å nå Brindisi havn fra nord, følg motorveien til Bari og ta A14 til den joniske og tyrrenske regionene. Følg SS106 til Calabria og ta motorveien til Potenza, gjennom Salerno og Napoli.

 • Med tog

  Brindisi ligger på hovedruten som går fra Milano gjennom Bologna og Bari. Du kan også ta tog til byer i Calabria og Campania.

 • Adresse

  Viale Regina Margherita, 1 - 72100 Brindisi

 • Brindisi Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Brindisi før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Brindisi Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Brindisi Ferge servicer

Brindisi Guide

Brindisi Guide

Brindisi ligger i Puglia regionen i den sørøstlige delen av den italienske støvelen. Brindisi er en historiske by som har alt. Her noe for enhver smak, hvad enn du fortrekker å ligge i solen ved en av de mange bukter, på den vakre kysten eller utforske katedraler og slott historie og arkitektur. Maten i Brindisi handler om pasta, fisk og skalldyr. Den lange kystlinjen gjør valget av fisk stort. Mesteparten av året er et behagelig klima i Brindisi, med svært vamre somre og fint vær i vår og høst. I de nordlige fjelleområder er det ikke uvanlig med lave temperaturer og mye snø om vinteren, men i sør er mye tørrere og varme forhold.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.