Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3247 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Bahamas

Bahamas er en øygruppe som ligger helt nord i karibien og består av over 700 øyer, holmer og korallrev. Hovedstaden til Bahamas er Nassau og ligger på øya New Providence.

Hva er det å gjøre på Bahamas?

Bahamas er et fantastisk øysamfunn med mange ulike strender som må utforskes. Ønsker du glamorøse tilstander kan du bo på Atlantis- hotellet på Paradise Island. Om ikke lommeboka strekker til for å bo der er det likevel et fint hotell som du kan utforske, med både vannpark og andre fasiliteter. På kveldstid er det gratis å besøke akvariet som har majestetiske haier og en svær rokke som svømmer rundt i det som skal forestille det sunkne Atlantis. Et besøk til dette akvariet på kveldstid gir en mer eventyrlig og mystisk stemning. Bor du nært Nassau, må du utforske den vakre Cabbage Beach, her kan du enten finne deg en plass blant resten av turistene eller gå et lite stykke langs bredden for å utforske, stranden er nesten alltid lite befolket siden den strekker seg over et stort område, så du kan være sikker på å få en liten sandflekk for deg selv.

Kunne du tenke deg å svømme med delfiner, og få en delfin til å løfte deg opp av vannet i det som de kaller ‘footpush’?. Blue Lagoon er en privatøy der du kan møte delfiner og sjøløver. Dette er den beste øya for å oppleve dette. Det er også andre steder der du kan møte delfinene, men på denne øya får du møte de i naturlige omgivelser, og i tillegg lære mye om deres væremåte og tiltak for marinelivet i området. I tillegg til møte med delfiner kan du utforske øya som har asurblått vann som glinser så langt du kan se. Her tar du de pittoreske Instagram-bildene som kommer til å gjøre vennene dine sjalu.

Det er mange forskjellige steder å velge mellom om du ønsker å se litt av de andre øyene på Bahamas. Harbour Island regnes av noen som en juvel i karibien og her finner du noen av de beste strendene og små pastellmalte hus. Er du en av de som har sett øya med grisene som svømmer rundt i havet. Dette opptaket er fra Bahamas, nærmere bestemt The Abacos. Denne lille øygruppa ligger helt nord i Bahamas og her kan du se forskjellige papegøyer, rosa strender, orkidéer og mange typer eksotiske marineliv inkludert de søte grisene som bor på øya og de meste er uberørt og vakkert i turkis.

Et besøk til Bahamas er ikke fullkomment uten at du har smakt på conch chowder. Denne tykke stuingen med konkylie er smakfull, og du glemmer fort hva du egentlig spiser. Er du gira på dessert så har Bahamas sitt eget bakeri som baker smakfulle romkaker. De er laget i alle tenkelige sorter, og ofte er det mulig å få smaksprøver så du kan se hvilken som er din favoritt.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Bahamas?

Skal du oppholde deg på en øy er det enkelt å komme seg rundt på sykler. På sykkelen kan du oppleve forskjellige småsteder og det er enkelt å komme seg ned til sjøen. Skal du reise mellom større områder er det enkleste å leie bil, siden det kan være dyrt å reise med drosje over store områder. Er du en som liker kjøre scooter er dette også en god måte å reise rundt på. Vil du gjøre litt øyhopping på ferien din er den enkleste måten å reise med hurtigferger, det er en rekke operatører som opererer rundt om på de forskjellige stedene. Busser (Jitney Services) er kun tilgjengelig og Nassau og Grand Bahama Island.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Bahamas?

Det er svært lite som skiller fergeprisene fra hverandre på Bahamas, siden været stort sett er ganske stabilt. Orkansesongen varer fra juni til november, men det skal mye til for at du faktisk er der når det er styggevær. Den eneste måneden der det er litt dyrere er juli når de fleste reiser på ferie. Øyene har regn stort sett hele året, og månedene mai og juni har mest regn, da er det dobbelt så mye regn på de nordlige øyene som sørlige. Bestill i god tid så du kan få de beste prisene og gjøre mest mulig når du besøker Bahamas.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Balearia Caribbean
    • Få pris

Ruter og havner i Bahamas