Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2633 ruter og 711 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Bahamas

Bahamas består av 700 vakre øyer, spredt over det nordlige Karibia. Bahamas ligger tett på det sørøstlige Florida, og har et deilig tropisk klima året rundt.

Hver øy tilbyr noe annerledes, så uansett om man ønsker en avslappende ferie eller et actionfullt eventyr, har Bahamas noe for alle.

Et øyeblikk kan man snorkle i verdens tredje største koreallrev og det neste utforske 60,000 sqaure km av sumper på Andros øy.

En pasertur i Lucayan National Park er et must, med mulighet for å utforske verdens lengste undersjøiske grotte system. Etter en dag full av eventyr, kan man slappe av og spille er par runder golf på noen av verdens fineste golfbaner.

Bahamas er, som man nok ville forvente, hjem til kilometervis av fantastiske strender. Treasure Cay på Abaco Islands er blitt kåret som en av de to beste i verden.

De fleste strendene tilbyr et utvalg av aktiviteter, inkludert bananbåter, jetski og paragliding, så der er aldri et kjedelig øyeblikk. Abacos er ideelt til seilas mellem øyer, takket være det store antallet små øyer.

Hovedstaden Nassau er en levende og travl by, komplett med tollfrie butikker, kolonial arkitektur og fascinernede gallerier. Mens det, kan man oppleve landets rike historie på Pirates of Nassau museum eller på en rundtur i Fort Charlotte fra det 18. århundret.

Det er også en stil art galleri fra 1860ene, som leverer en fredelig tilbaketrekning fra den travle hovedstaden.

Det er også masse for barn, inkludert Ardastra Gardens o gen minizoo med omkring 300 dyrearter.

Nassau på New Providence øy tilbyr forbindelser til de fleste andre havnene i Bahamas gruppe med tjenester, det seiler nesten daglig. Freeport på Grand Bahamas tilbyr den eneste ruten fra USA fastland med en forbindelse fra Fort Lauderdale, tett på Miami. Bahamas Express leverer daglige servicer og det kunne ikke være nemmere å komme til Bahamas fra Florida.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Balearia Caribbean
    • Få pris
  • FRS Caribbean
    • Få pris

Ruter og havner i Bahamas