Fort Lauderdale til Bimini Ferge

Fort Lauderdale Bimini fergeruten knytter USA med Bimini Islands. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia Caribbean. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Fort Lauderdale Bimini fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Fort Lauderdale - Bimini Fergeselskaper

  • Balearia Caribbean
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Fort Lauderdale Bimini priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Fort Lauderdale Guide

Fort Lauderdale er en by beliggende i Florida i USA. Byen ligger på Atlanterhavskysten, omkring 40 km nord av Miami. Byens navn stammer fra en rekke fort bygget av USA under Saminiolekrigene i det 19. århundret. Utover sine museer, strender og natteliv, er Fort Lauderdale hjemsted for Fort Lauderdale Swap Shop, som er et stort innendørs/utendørs loppemarked og stedet for verdens største drive-in kino med 13 skjermer. The Internationale Swimming Hall of Fame ligger på Fort Lauderdale Beach og huser et stort badelande, samt et museum, teater og forskningsbibliotek.

Det er en daglig fergeforbindelse mellom Fort Lauderdale og Freeport på Grand Bahama øy. Den 76 km lange seilturen tar omkring 2½ timer.