Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Bimini Islands

Åtte mile øst for Miami i Florida, USA, ligger det vestligste distriktet på Bahamas: Bimini, en liten øygruppe som omfatter to hovedøyer kalt Nord-og Sør Bimini.

På høyryggen av en enorm undersjøisk klippe, utenfor vestkysten, er Bimini kjent som "hovedstaden av storfiske", takket være det dype farvannet kan man finne tropiske arter som wahoo, marlin og seilfisk. På den grunnere kysten gjør den varme Golfstrømmen sin nytte, og gir et ideelt miljø for levende koraller, stimer med djevelrokker og delfiner, noe som gjør Bimini til et undervannsparadis. Dykkere kan også beundre et sunket skip bygget av Henry Ford under første verdenskrig, eller fordype seg i den sagnomsuste Atlantis – Den forsvunne by, i nærheten av nord-Bimini. Denne regionen i Bimini har også de fineste strendene, alle med blendende hvit sand som strekker seg helt opp fra Alice Town til Bailey Town.

En guidet tur på Bimini sin natursti er et must, og tilbyr en rekke muligheter til å utforske mangfoldet av innfødte dyr, inkludert Bimini Boa og fascinerende plantearter. En av de mest populære stedene i Bimini er Healing Hole, et naturlig basseng fyllt med litium og svovel-tilført sjøvann, tidligere antatt å bremse den menneskelige aldringsprosessen.

Det er ikke rart, da, at så mange historiske skikkelser har navigert til det turkise vannet her fra USA. For det første, øyene fungerte som en trygg havn for rum-elskere da dette var forbudt, da Ernest Hemingway ble forelsket i sin gylne kystlinje i 1930, og kalte det sitt sommerhus. Martin Luther King komponerte deler av hans Nobels fredspris takketale mens han seilte langs kysten i 1964.

Ferger forbinder Bimini-øyene med Florida, USA, med et par ukentlige avganger fra Miami til nord-Bimini, og varer vanligvis bare et par timer.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Balearia Caribbean
    • Få pris

Ruter og havner i Bimini Islands