Balearia Caribbean

Balearia Caribbean som tidligere het Bahamas Express leverer en høyhastighetsferge -tjeneste mellom Fort Lauderdale i Florida, USA og Freeport på Grand Bahama Island på Bahamas.

Balearia Caribbean er eid av Baleària-gruppen som spesialiserer seg på høyhastighetsferge-tjenester rundt om i verden. I 2011 begynte selskapet med ruter mellom USA og Bahamas og tok over Bahamas Express ruten. Ferger går ifra Fort Lauderdales Port Everglades Terminal 1 og ankommer havnen på Freeport, Grand Bahama Island. Turen tar rundt 3 og en halv time.

Reisen til Bahamas er en populær rute både for de som vil ta seg en dagstur eller de som vil overnatte på den vakre øya. Høyhastighetferga Jaume I har daglige avganger, og seiler den 76 mil lange turen med

hastigheter på opptil 32 knop. Skipet er hele 78 meter langt, og kan transportere over 600 passasjerer og 130 kjøretøy, samt at de har både økonomi og Premium sitteplasser. Ombord på Jaume I er det et godt utvalg av filmer og dokumentarer, taxfree-butikker med suvenirer og et kontor som selger diverse

ekskursjoner.

Med directferries.no kan du finne Balearia Caribbean seilplaner, billettpriser og booke Balearia Caribbean fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Balearia Caribbean med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Balearia Caribbean ruter