Freeport til Fort Lauderdale Ferge

Freeport Fort Lauderdale fergeruten knytter Grand Bahama med USA. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia Caribbean. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Freeport Fort Lauderdale fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Freeport - Fort Lauderdale Fergeselskaper

  • Balearia Caribbean
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Freeport Fort Lauderdale priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Freeport Guide

Freeport er beliggende på øya Bahama, og er den annen mest folkerike byen i Bahamas. Byen ligger på de store øst/vest – nord/sør seilruter og er bare ca. 100 km ut for kysten ved Palm Beach i Florida. Et populært turistmål i byen er Lucaya og markedplasser som utviklet seg dels gjennom design og dels som følge av orkan skader på andre deler av byen. Den internasjonale bazaar, som tilbyr en rekke butikker og restauranter er også en populær turist reisemål.

Lucayan havn ligger 10 minutters kjøring fra Freeport. Taxier er tilgjengelige fra mollen. Det er også varervogner mellom havnen og byen.

Fort Lauderdale Guide

Byen Fort Lauderdale ligger i Florida, omkring 40 km nord for Miami, ved Atlanterhavskysten. Byen er berømt for strendene sine og kulturelle scener, og har sammen med noen av naboene sine i Florida, gjenoppfunnet seg selv i de siste årene. Det er antagelig rimelig å si at mange av Floridas turistattraksjoner kan være en smule pragende, men Fort Lauderdale følger ikke riktig denne tendensen. Byens downtown er full av kultur med butikker og kaféer, og strandområdet har hotell, butikker og kaféer.

Fra byens havn er det daglige fergeforbindelser til Freeport på Grand Bahama Island. Seiltiden er ca. 2½ timer.