Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Heraklion havn

  • Med bil

    Heraklion havn ligger nesten i sentrum av Kretas nordkyst og er lett tilgjengelig med bil. Kommer du fra Agios Nikolaos, ta den nasjonale vei mot vest og følg skiltene til havnen. Fra Heraklion kjør mot nord eller langs sjøsiden og følg skiltene til havnen. Kommer du fra Rethymnon eler Chania skal du ta den nasjonale vei mot vest og følge skiltene.

  • Med buss

    Det er busstasjon i nærheten av havnen. Busser tar deg til de fleste destinasjoner på Kreta. Du kan kjøpe bussbillett ved busstoppet eller på bussen.

  • Heraklion Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Heraklion før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Heraklion Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Heraklion Ferge servicer

Heraklion Guide

Heraklion Guide

Heraklion er den største byen og den administrative hovedstaden på Kreta, og en vigtig havn med forbindelser til det greske fastlandet og de mange andre øyene. Heraklion er tett på ruinene av palasset Knossos, som i Minoan tider var det største senteret av befolkningen på Kreta.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.