Minoan Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Minoan Lines

Minoan Lines er et gresk fergeselskap, som knytter nasjonale og internasjonale havner i komfort og stil.

Minoan Lines har en flåte av moderne raskferger, og fortsetter med å forbedre deres kvalitet og service.

Om bord finner man noen av de fineste fasilitetene til rådighet i fergesektioren, inkludert et stort utvalg av lugarer, et utvalg av salonger og bar, innkjøpsmuligheter, lekeområder, svømmebasseng, diskotek, kino og svært mer. Ferien din starter når du er om bord.

Med directferries.no kan du sammenligne Minoan Lines seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Minoan Lines routes and ports

Minoan Lines kundeanmeldelser

 • "Trangt og dårlig luft i laveste dekk"

  Altfor trangt for en bil som er litt over 2 meter. Sjansen for både å bli påført skader og bli eksosforgiftet et svært stor

  Les mer Les mindre
 • "Riktig god overfart!"

  God tur og god service denne gang. Alt var godt og vannet var varmt. Svært takknemlig for denne turen i forhold til min siste.

  Les mer Les mindre
 • "Ancona - Patras"

  Vi kan ikke anbefale Ancona – Patras overfart nok – vi reiste i slutten av august og retur i begynnelsen av september. Fergen seilte i tiden – syklene ble sikkert passende – fasilitetene var fremragende.

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Jeg var imponert over hvor luksus det følte, og syntes at det var prisen verdt. Det var en god opplevelse. Jeg syntes bare at det var litt anstrengende at man ikke kunne slukke lyset i løpet av natten hvor jeg sov.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.