Pireus til Sitia Ferge

Pireus Sitia fergeruten knytter Athen med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 44 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 22 t.

Det er 3 Uke overfarter på Pireus Sitia ruten mellom Athen og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Sitia Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 11 t 44 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 22 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Sitia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Sitia ruten er for en bil og 1 passasjer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Sitia Guide

Sitia ligger på den greske øya Kreta og er et av øyas minst besøkte steder. Byen ble bygget under venetianske tider, men ble senere ødelagt og deretter gjenoppbygd av tyrkene, men bare litt er tilbake fra denne perioden. Men det er flere indikasjoner spredt rundt i byen om regionens fortid, som kan være av interesse for besøkender. En populær grunn til å besøke byen er for å nyte den lange hvite sandstrand, hvor svømming er god og det er muligheter for forskjellige vannsportaktiviteter. Også populære i området er klostrene dets, som inkluderer Toplou, dets arkeologiske utgravninger, dets palm skogkledde strender og fjellene dets.

Det er fergeforbindelser fra Sitia havn til det østlige Kreta og andre greske øyer, samt havnen Pireus på det greske fastlandet.