Athen (Pireus)
Chania
Ferger til Kreta
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Athen (Pireus) til Chania Ferge

Athen (Pireus) Chania fergeruten knytter Athen med Kreta og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 11 ganger Uke, Anek Superfast 10 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 28 Uke overfarter på Athen (Pireus) Chania overfarten mellom Athen og Kreta og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Athen (Pireus) til Chania Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Athen til Kreta
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Pireus til Chania?

Fergetiden fra Pireus til Chania er omtrent 7h 10m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Pireus og Chania?

Det er 3 populære fergeoperatører for Pireus til Chania. Disse er
  • Blue Star Ferries
  • Anek Superfast
  • SeaJets

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Pireus til Chania?

Bestill ferger fra Pireus til Chania gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Pireus til Chania?

Avstanden mellom Pireus til Chania er omtrent 135 nautiske mil.

Athen (Pireus) Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.


Chania Guide

Chania (også stavet Hania) er hovedstaden på den greske øya Kreta og er en by som har vært vert for mange forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien sin. Byen er bygget på Minoan Kidonia området, i enden av den enslydende kløften mellom Akrotiri og Onicha halvøer, og var den tidligere hovedstaden på Kreta mellom 1847 og 1972. I dag er det den nest største byen på Kreta etter Heraklion. Den gamle bydelens smug og gater er foret med venetianske villaer, kirker og historiske monumenter, som alle er populære blant besøkender.

Den venetianske havnen ligger i hjertet av den gamle bydelen, og er, hvor besøkender kan se venetianske bygninger som ligger side om side med tyrkiske bygninger som ble bygget senere. På den østlige delen av Palea Poli er Splantzia distriktet, som er bygget på stedet av det tidligere tyrkiske kvarteret og er, hvor man finner Aghii Anargiri kirke, som er den eneste ortodokse kirke, som hadde fått tillatelse til å operere under den venetianske og tyrkiske okkupasjonen av øya. I området er også Sintrivani Square.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Pireus, de kykladiske øyene og Dodekanesene.


Pireus til Chania Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
SeaJets 14:00 19:00 5 Timer Man, Lør, Sol
Blue Star Ferries 21:00 06:00 9 Timer Tirsdag, onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
Blue Star Ferries 22:00 06:30 8 timer 30 minutter Man

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.