Pireus til Chania Ferge

Pireus Chania fergeruten knytter Athen med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 8 Timer mens Anek Superfast servicen seiler pop til 12 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 30 min.

Det er 19 Uke overfarter på Pireus Chania ruten mellom Athen og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Chania Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 12 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Chania priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Chania ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Chania Guide

Chania (også stavet Hania) er hovedstaden på den greske øya Kreta og er en by som har vært vert for mange forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien sin. Byen er bygget på Minoan Kidonia området, i enden av den enslydende kløften mellom Akrotiri og Onicha halvøer, og var den tidligere hovedstaden på Kreta mellom 1847 og 1972. I dag er det den nest største byen på Kreta etter Heraklion. Den gamle bydelens smug og gater er foret med venetianske villaer, kirker og historiske monumenter, som alle er populære blant besøkender.

Den venetianske havnen ligger i hjertet av den gamle bydelen, og er, hvor besøkender kan se venetianske bygninger som ligger side om side med tyrkiske bygninger som ble bygget senere. På den østlige delen av Palea Poli er Splantzia distriktet, som er bygget på stedet av det tidligere tyrkiske kvarteret og er, hvor man finner Aghii Anargiri kirke, som er den eneste ortodokse kirke, som hadde fått tillatelse til å operere under den venetianske og tyrkiske okkupasjonen av øya. I området er også Sintrivani Square.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Pireus, de kykladiske øyene og Dodekanesene.