Pireus til Heraklion Ferge

Pireus Heraklion fergeruten knytter Athen med Kreta og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 14 ganger Uke, Cyclades Fast Ferries 3 ganger Uke & Anek Superfast servicen er tilgjengelig opp til 9 ganger Uke.

Det er 26 Uke overfarter på Pireus Heraklion overfarten mellom Athen og Kreta og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Pireus - Heraklion Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • 14 Ukentlige Avganger 8 t 40 min
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 9 t 20 min
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • 9 Ukentlige Avganger 8 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.