Pireus til Heraklion Ferge

Pireus Heraklion fergeruten knytter Athen med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 11 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer mens Anek Superfast servicen seiler pop til 10 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 45 min.

Det er 21 Uke overfarter på Pireus Heraklion ruten mellom Athen og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus til Heraklion Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Athen til Kreta side.

Pireus - Heraklion Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 11 Ukentlige Avganger 7 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 10 Ukentlige Avganger 8 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Piræus ligger i Hellas på den Saroniske Bukt i Attikaområdet, og er en del af byområdet Athen, og Athen sentrum ligger bare omkring 12 km fra havnen. Piræus senter er generelt fylt med trafikk og har en tendens til ikke å være et sted, som turister besøker. Området har mange av de fasilitetene man ville forvente av en lokal by; offentlige bygninger, gågater og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive delen av Piræus, og her er det et godt utvalg av restauranter, kaféer og bar.

Piræus er Hellas hovedhavn og den største i Europa (og den tredje største i verden). Fasiliteter i havnen inkluderer heveautomater, valutakontor, restauranter, kaféer, bar og en rekke reisebyrå. Det er ferger fra Piræus til Kreta, Kykladene, Dodekanesene, de østlige delene av Hellas og den nordlige og østlige delen av Egeerhavet.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.