Athen (Pireus)
Heraklion
Ferger til Kreta
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Athen (Pireus) til Heraklion Ferge

Athen (Pireus) Heraklion fergeruten knytter Athen med Kreta og leveres for øyeblikket av 5 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 12 ganger Uke, Anek Superfast 12 ganger Uke, Anek Lines 1 ganger Uke, Anek Superfast 10 ganger Uke & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger Uke.

Det er 38 Uke overfarter på Athen (Pireus) Heraklion overfarten mellom Athen og Kreta og med 5 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Athen (Pireus) til Heraklion Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Athen til Kreta
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Pireus til Heraklion?

  Fergetiden fra Pireus til Heraklion er omtrent 10h 40m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Pireus og Heraklion?

  Det er 5 populære fergeoperatører for Pireus til Heraklion. Disse er
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast
  • Anek Lines
  • Anek Superfast
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Pireus til Heraklion?

  Bestill ferger fra Pireus til Heraklion gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Hva er avstanden fra Pireus til Heraklion?

  Avstanden mellom Pireus til Heraklion er omtrent 168 nautiske mil.

Athen (Pireus) Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.


Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.


Pireus til Heraklion Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Blue Star Ferries 21:00 06:15 9 timer 15 minutter Man, Tirsdag, onsdag, Fri, Lør, Sol
Minoan Lines 21:00 06:30 9 timer 30 minutter Hver dag
Blue Star Ferries 22:00 07:00 9 Timer Torsdag
Blue Star Ferries 23:59 10:00 10 timer 1 minutt Torsdag
Blue Star Ferries 23:59 11:15 11 timer 16 minutter Lør

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.