Anek Superfast

Anek Superfast er et samarbeid mellom to av Adriaterhavets mest kjente fergeselskaper – Anek Lines og Superfast Ferries. Selskapene leverer ruter mellom Italia og Hellas og fra det greske fastlandet til Kreta.

På fergetjenestene mellom Italia og Hellas knytter Anek Superfast-fergene de italienske havnene Ancona, Venezia og Bari sammen med de greske havnene Patras, Igoumenitsa og Korfu. Innenfor hjemlandet knytter de sammen havnen Piraeus (Athen) med Chania og Heraklion på Kreta.

Italia – Ruter til Hellas drives av Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI og Superfast XI, mens Olympic Champion, Elyros, Kriti II og Superfast XII er å finne på ruten til Kreta.

Ved å samarbeide på disse rutene kan de to selskapene øke kapasiteteten på rutenettet deres for bedre å møte etterspørselen, og sikre en praktisk, pålitelig og effektiv opplevelse for deg, den reisende. Videre ble morselskapet Anek Lines tildelt prisen "Best Company of 2008 for Passenger Shipping" under den årlige prisfesten ‘ Greek Shipping Awards’

Med directferries.no kan du finne Anek Superfast seilplaner, billettpriser og booke Anek Superfast fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Anek Superfast med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Anek Superfast ruter

Anek Superfast kundeanmeldelser

 • "En god tur :)"

  Vi har reist på Superfast to ganger (Bari til Patras og Patras til Bari), og på begge turene var servicen veldig god, personalet vennlige og hjelpsomme, og lugarene rene og behagelige. Vi ville reise med dem igjen. Det ville være godt med en restaurant, i stedet for selvbetjening.

  'Ann' reiste med Anek Superfast på Superfast II

  Les mer Les mindre
 • "God reise"

  Vi reiste på nattfergen fra Italia til Hellas, og bestemte å booke en lugar. Vi fikk en varm velkomst om bord, og ble raskt vist til vår lille, men behagelige lugar. Servicen under hele turen var god, og vi ville helt sikkert reise på denne måten igjen.

  'Peter' reiste med Anek Superfast på Superfast II

  Les mer Les mindre
 • "Ancona-Igoumenitsa"

  God tur.

  'MIRKO' reiste med Anek Superfast på Superfast XI

  Les mer Les mindre
 • "FERGE ANMELDELSE"

  Selv om fergeturen generelt var god, hadde jeg et stort problem, da jeg forsøkte å parkere bilen min på fergen. En av de ansatte ”hjalp” meg ved å rope, og jeg endte med å kjøre inn i noen tomme øltønner, og skadet bilen min. Han forsvant raskt etter!

  'Denis' reiste med Anek Superfast på Superfast XI

  Les mer Les mindre