Anek Superfast
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Anek Superfast

Anek Superfast er et samarbeid mellom to av Adriaterhavets mest kjente fergeselskaper – Anek Lines og Superfast Ferries. Selskapene leverer ruter mellom Italia og Hellas og fra det greske fastlandet til Kreta.

På fergetjenestene mellom Italia og Hellas knytter Anek Superfast-fergene de italienske havnene Ancona, Venezia og Bari sammen med de greske havnene Patras, Igoumenitsa og Korfu. Innenfor hjemlandet knytter de sammen havnen Piraeus (Athen) med Chania og Heraklion på Kreta.

Italia – Ruter til Hellas drives av Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI og Superfast XI, mens Olympic Champion, Elyros, Kriti II og Superfast XII er å finne på ruten til Kreta.

Ved å samarbeide på disse rutene kan de to selskapene øke kapasiteteten på rutenettet deres for bedre å møte etterspørselen, og sikre en praktisk, pålitelig og effektiv opplevelse for deg, den reisende. Videre ble morselskapet Anek Lines tildelt prisen "Best Company of 2008 for Passenger Shipping" under den årlige prisfesten ‘ Greek Shipping Awards’

Med directferries.no kan du finne Anek Superfast seilplaner, billettpriser og booke Anek Superfast fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Anek Superfast med alternative fergeselskaper.

Alle Anek Superfast ruter