Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3417 ruter og 693 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Joniske øyer

Den joniske øygruppen strekker seg fra sør-vestkysten av Hellas, bestående Kerkyra, Paxi, Lefkada, Ithaki, Kefalonia, Zakynthos og Kythira.

Så snart du går av fergen, så vil du oppleve å være midt oppi dens rike historie, som er tydelig i de mange landemerkene og arkitekturen.

Kerkyra, vanligvis kjent som "Korfu", er den mest besøkte og populære av øyene. Et av høydepunktene er Palace of St. Michael og St. George, som tidligere var bolig for britiske høykommissærer, men er nå det verdenskjente, Museum for Asiatisk Kunst. En tur rundt dette galleriet vil vise deg over 10.000 uvurderlige asiatiske gjenstander.

På Korfu er også den imponerende Palaoi Frourio festning, som ble bygget i det 15. århundrede.

På Zakynthos bør man besøke Roma-familens herskapshus i Zante Town. Det ble bygget i 1660 og var en av de få bygningene som ble stående etter jordskjelvet 1953. Det har elegante antikke møbler og store, vakre dekorerte rom, og gir deg en reell innsikt i sin historie.

Dykk videre inn øyens fortid med et besøk til slottet, Kastro, på Kythira. Det ligger foran en enorm klippe med en enestående utsikt over kysten.

Det er mange joniske steder og landemerker i Homers Iliaden. En av de mest populære er Fountain of Arethousa på Ithaki, som er der Odyssevs sin griseflokk ble brakt for å drikke. Det er godt gjemt blant urørt landskap, og en rundtur tar rundt tre timer, så ta med rikelig med vann og noe å spise.

De joniske øyene er godt forbundet med ferge, med avganger fra fastlandet i Hellas og i tillegg fra den italienske østkysten.

De greske avreisestedene er i Kyllini, Ithaka og Kefalonia, med fergeruter som kjører nesten hver dag.

Hvis du reiser fra Italia, så er det fergeavganger fra Ancona. Denne ruten drives av Anek Lines Superfast Ferries, som tilbyr en rolig halv dagsreise til Korfu.

Du kan også seile fra Bari og Brindisi som har et par avganger i uken. Disse reisene varer i ca. en dag med høy hastighet og komfortable ferger.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Ventouris Ferries
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Minoan Lines
  • Få pris
 • Levante Ferries
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Joniske øyer