Kefalonia

Slik bookes ferger fra Kefalonia til Joniske øyer

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Kefalonia og Joniske øyer levert av 2 fergeselskaper – Kefalonian Lines & Levante Ferries. Sami til Ithaka (Pisaetos) ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 20 Minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Kefalonia Joniske øyer overfart mellom Sami og Ithaka (Pisaetos).

Kefalonia Joniske øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Kefalonia til Joniske øyer

Om Kefalonia:

Kefallonia er den største av De Joniske Øyer i det vestlige Hellas, og har et mildt klima og fremragende strender.

Øya ble populær blant turister i 80ene, og får nå besøkende fra hele verden og er godt utstyrt til å handtere tilstrømmingen av turister i den travle sesongen.

Med to fergehavner på øya (Sami og Poros) er Kefallonia ideelt beliggende for forbindelser til andre greske øyer.

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en gruppe av greske øyer ut for Hellas vestkyst i det Joniske Hav, også kjent som de vestlige greske øyene.

I motsetning til Kykladene, er De Joniske Øyer kjent for å være blomstrende med grønt. Med tydelig tradisjon, gastronomi og arkitektyr på hver av øyene, er det vanskelig ikke å falle for De Joniske Øer.