Sami til Ithaka Ferge

Sami Ithaka fergeruten knytter Kefalonia med Joniske øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Levante Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sami Ithaka fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sami - Ithaka Fergeselskaper

  • Levante Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sami Ithaka priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sami Ithaka ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sami Guide

Den greske byen Sami ligger på den nordøstlige kysten av øya Kefallonia. Det er en travel arbeidende havn som er plassert ca. 20 km fra Argostoli, øyas hovedstad. Den maleriske byen ligger på en bred bukt med en lang tre foret havnefront og har en deilig utsikt over til naboøya Ithaca. Det er en rekke bar, restauranter og tavernaer langs havnefronten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menyen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øya har to fergehavner.