Levante Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Levante Ferries

Lavente Ferries er et av de ledende fergeselskapene i de Joniske Øyer region i det vestlige Hellas, og tilbyr regelmessige ruter fra Zakynthos, Kefallonia og Ithaca til Kyllini og Patra.

Levante Ferries ble etablert i 2015 med synergi av Levante, Ionissos og Zante Ferries, som kombinerer deres kunnskap og erfaring til å skape et av de største navnene i den greske fergeindustrien i dag.

’Fior Di Levante’, et av de fire skipene i flåten deres, ble kåret som ’den vakreste fergen i verden’ ved International Shippax Awards i 2015. Fergen er designet med den mest avanserte sikkerhetsteknologi tilgjengelig og kan bære over tusen passasjerer og tre hundre biler av gangen.

’mare di Levante’ er populær blant passasjerer på grunn av dens romslige og luksuriøse rom. Som de andre skipene som tilhører Levante Ferries, har fergen full aircondition, tv og behagelige salonger med wi-fi.

’Speedrunner III’ tilbyr de raskeste overfartene, mens ’Andreas Kalvos’ har et stort utendørs dekk, hvor passasjerer kan nyte den vakre utsikten over Middelhavet.

Bruk directferries.no for å finne Levante Ferries sine rutetider, priser og hvordan bestille Levante Ferries fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Levante Ferries med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.