Patras til Ithaka Ferge

Patras Ithaka fergeruten knytter Hellas med Joniske øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Levante Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Patras Ithaka fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Patras - Ithaka Fergeselskaper

  • Levante Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Patras Ithaka priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Patras Ithaka ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Patras Guide

Den greske byen Patras er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den greske hovedstaden og har utsikt over bukten av samme navn. Patras er det kommersielle sentrum for regionen, og havnen dens spiller en viktig rolle i handel mellom Hellas, Italia og Europa. Patras Karnival er ett av Europas største og mest fargerike, og avholdes i byen hver februar. Det er nytt av mange mennesker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til de joniske øyer og Korfu, som er en kort fergetur vekk. Den sørlige italienske kysten er også innen rekkevidde fra Patras. Det er mange butikker, kafeer, restauranter og hotell i byen.