Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Calais havn

 • Med bil

  Calais havn er direkte knyttet til det europeiske motorveinett med to auto ruter. A26/E15 servicere sentral Frankrike og gir adgang til Paris og Sør-Europa. A16/E40 knytter med Benelux og Nord-Europa motorveinett og A16/E402 til Boulogne og Rouen.

 • Med tog

  Calais Ville stasjon ligger i sentrum og tilbyr servicer til Paris Gare du Nord, samt andre større byer i området. For mer informasjon, se SNCF og TGV nettsider.

 • Med buss

  Der er en passasjer buss som går mellom 10:00-20:00 som forbinder havnen til Calais sentrum på Place d’Armes og togstasjonen på anmodning. Det er en liten avgift per retning (ca. £1/€1.50 per person).

 • Adresse

  Car Ferry Terminal, 62100 Calais

 • Calais Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Calais før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Calais Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Calais Ferge servicer

Calais Guide

Calais Guide

Calais opprinnelse er mørk. Byen blev grunnlagt som en fiskerlandsby i tiden omkring det 10. århundre. I 997 blev den forbedret av Flandern retten og i 1224 befestet av Bologne rett. Byen ligger mindre enn 40 km fra England og er Frankrikes travleste havn. Under den siste krigen ødela de britiske styrkene byen for å unngå at det ble brukt som base for tysk invasjon. Franskmenn hentyder stadigvekk til byen, som landets mest elegante byen, en innflytelses som begynte etter slaget ved Crézy i 1346, da Edward III tok den i bruk som et brohode i 100 år krigen. Calais er delt i to; Calais-Nord, som er en gammel by som ble gjenreist etter krigen med Place d’Armes og rue Royale som fokus. Denne delen er skilt fra Calais-Sud av kanaler. Denne delen er rundt Hotel de Ville og hovedgaten hvor man kan shoppe.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.