Eurotunnel

Eurotunnel er bil og tog tjenesten som går mellom Folkestone i England og Calais i Frankrike via den engelske kanalen. Eurotunnel-toget reiser mellom Storbritannia og Frankrike på bare 35 min. I rushtrafikken er det opp til 3 avganger i timen. Det er ingen drivstoffavgifter eller bagasjerestriksjoner. Når du velger Eurotunnel velger du en avslappet reisemåte.

Selskapet startet i 1986, og fullførte tunnelen til en kostnad på rundt 9,5 milliarder som resulterte i en tunnel som har 50km med dobbelt togspor innenfor hovedtunnelene, så vel som en terminal på overflaten både i Folkestone og utenfor Calais. Systemet består av skytteltog som transporterer biler og busser mellom de to destinasjonene.

Den britiske Eurotunnelterminalen ligger i nærheten av Folkestone med en dedikert motorveiutgang ved veikryss 11A på M20. I Frankrike ligger terminalen like utenfor Calais ved veikryss 42 av motorvei A16.

Les mer Les mindre

Om bord Eurotunnel

Alle Eurotunnel ruter

Eurotunnel kundeanmeldelser

 • "Forsinket igjen med Eurotunnel"

  Enda en gang ble vi forsinket med Eurotunnel. Dette er tredje gang! Informasjonen i havnen var ikke det samme som det de puttet på Twitter. På pluss siden var personalet muntert og vennlig.

  'Anonym' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "Eurotunnel på Le Shuttle"

  En lett måte å krysse kanalen med kjøretøy. Billett arrangementer og fasilitetene er fremragende og personalet hjelpsomme.

  'Herbert' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "God service"

  Dette var første gang at jeg har brukt Eurotunnel. Jeg har ledsaget datteren vår som skal studere på University of St. Andrew, slik at dette var den raskeste måten å komme avsted med bagasje. Selv 27. september 2015, hvor de hadde elektriske problemer, var vi bare 15 minutter forsinket. Vi ble overrasket over hvor fleksible og velorganisert systemet er.

  'Jürg Kessler' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "God og rask"

  Bestemte meg for å ta tunnelen, for å gjøre turen raskere. Jeg ankom litt før avgangstid og de lot meg ta et tidligere tog. Toget var rent og personalet var organisert. Det er annen gang at jeg har brukt toget, jeg vil helt sikkert bruke igjen og kan varmt anbefale.

  'Benjamin' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre