LeShuttle (Eurotunnel)
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

LeShuttle (Eurotunnel)

Eurotunnel er bil og tog tjenesten som går mellom Folkestone i England og Calais i Frankrike via den engelske kanalen. Eurotunnel-toget reiser mellom Storbritannia og Frankrike på bare 35 min. I rushtrafikken er det opp til 3 avganger i timen. Det er ingen drivstoffavgifter eller bagasjerestriksjoner. Når du velger Eurotunnel velger du en avslappet reisemåte.

Selskapet startet i 1986, og fullførte tunnelen til en kostnad på rundt 9,5 milliarder som resulterte i en tunnel som har 50km med dobbelt togspor innenfor hovedtunnelene, så vel som en terminal på overflaten både i Folkestone og utenfor Calais. Systemet består av skytteltog som transporterer biler og busser mellom de to destinasjonene.

Den britiske Eurotunnelterminalen ligger i nærheten av Folkestone med en dedikert motorveiutgang ved veikryss 11A på M20. I Frankrike ligger terminalen like utenfor Calais ved veikryss 42 av motorvei A16.

Med directferries.no kan du finne LeShuttle (Eurotunnel) seilplaner, billettpriser og booke LeShuttle (Eurotunnel) fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne LeShuttle (Eurotunnel) med alternative fergeselskaper.

Om bord LeShuttle (Eurotunnel)

LeShuttle (Eurotunnel) routes and ports

LeShuttle (Eurotunnel) kundeanmeldelser

 • "Verdi for pengene"

  Rask, ren og effektiv, og tok bare 35 minutter. Anbefalt.

  Les mer Les mindre
 • "Rask tur til Storbritannia"

  Tok en rask tur tilbake til Storbritannia. Alt gikk godt og alt var i tiden.

  Les mer Les mindre
 • "Vorschlag"

  Ikke bare engelsk og fransk, man skal også kunne tysk.

  Les mer Les mindre
 • "Forsinket igjen med Eurotunnel"

  Enda en gang ble vi forsinket med Eurotunnel. Dette er tredje gang! Informasjonen i havnen var ikke det samme som det de puttet på Twitter. På pluss siden var personalet muntert og vennlig.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.