Eurotunnel

Eurotunnel er en togservice som kjører mellom Calais og Folkestone via tunnelen under Kanalen.

Dette er den raskeste måten å komme over kanalen med bil, turen tar bare 35 minutter. Eurotunnel har opp til tre avganger i timen, så velg Eurotunnel for en rask reise.

Les mer Les mindre

Alle Eurotunnel ruter

Eurotunnel kundeanmeldelser

 • "Forsinket igjen med Eurotunnel"

  Enda en gang ble vi forsinket med Eurotunnel. Dette er tredje gang! Informasjonen i havnen var ikke det samme som det de puttet på Twitter. På pluss siden var personalet muntert og vennlig.

  'Anonym' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "Eurotunnel på Le Shuttle"

  En lett måte å krysse kanalen med kjøretøy. Billett arrangementer og fasilitetene er fremragende og personalet hjelpsomme.

  'Herbert' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "God service"

  Dette var første gang at jeg har brukt Eurotunnel. Jeg har ledsaget datteren vår som skal studere på University of St. Andrew, slik at dette var den raskeste måten å komme avsted med bagasje. Selv 27. september 2015, hvor de hadde elektriske problemer, var vi bare 15 minutter forsinket. Vi ble overrasket over hvor fleksible og velorganisert systemet er.

  'Jürg Kessler' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "God og rask"

  Bestemte meg for å ta tunnelen, for å gjøre turen raskere. Jeg ankom litt før avgangstid og de lot meg ta et tidligere tog. Toget var rent og personalet var organisert. Det er annen gang at jeg har brukt toget, jeg vil helt sikkert bruke igjen og kan varmt anbefale.

  'Benjamin' reiste med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre