Folkestone til Calais Eurotunnel

Folkestone Calais Eurotunneluten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 Eurotunnelselskap, som seiler på denne Eurotunneluten, Eurotunnel. Det er opp til 53 avganger dag med seiltid fra ca. 35 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Folkestone Calais Eurotunnelute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Folkestone - Calais Eurotunnelselskaper

  • Eurotunnel
    • 53 Daglige Avganger 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Folkestone Calais priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Folkestone Calais ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folkestone Guide

Folkestone ligger i den sørøstlige delen av England i Kent. Folkestone har en liten havn og er lett tilgjengelig fra vei og tog. En stor attraksjon i byen er The Leas, som er klipper som ligger over byens strand. Besøkende vil også finne Mertello Tower, som er et lite fort, som ble bygget i det 19. århundret, og står på klippene over Copt Point. Tårnet ble hovedsakelig bygget som en del av Englands forsvar mot Napoleon, men har siden hatt flere bruker. Det var vært et utkikk punkt, en familie hjem, et klubbhus og annet. I dag er tårnet et besøkssenter.

Den lile havnen ved Folkestone brukes primært av fiskebåter og lystbåter. Det er tog på Eurotunnel fra Folkestone.

Calais Guide

Den franske byen Calais ligger i Nord-Pas de Calais nordvest i Frankrike, og er den mest nærliggende havnen til England. Doverstredet, som ligger over den engelske kanalen, er ca. 32 km fra Calais. På en klar dag er det mulig å se de hvite klippene ved Dover fra Calais. Calais har vært et viktig maritime senter for handel og turisme mellom Frankrike og England i mange år, og selve byen er delt i to deler. Den gamle bydelen Calais-Nord, ligger på en kunstig øy og er omgitt av kanaler og havner. Den moderne byen, St-Pierre ligger i den sørlige delen av den gamle byen. Byen har etter hvert blitt mer enn bare en havn, og har blitt mer og mer populær som et turistmål i seg selv. Den har en lang og rik kulturarv, en rekke museer og et livlig natteliv. En populær attraksjon i byen er Belfry, som et beleiringstårn som ble bygget for å beskytte byen, i dag er tårnet verneverdig er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.

Det er fergeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minutt og overfartstiden er på ca. 75.min.