Dover til Dunkerque Ferge

Dover Dunkerque fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 12 avganger dag med seiltid fra ca. 2 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Dover Dunkerque fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dover til Dunkerque Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra England til Frankrike side.

Dover - Dunkerque Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 12 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Dover Dunkerque priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dover Dunkerque ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dover Dunkerque Ferge anmeldelser

 • "Returreise til Dunkerque"

  Effektivt, punktlig, vennlig og hjelpsomt personale i butikk og restaurant.

  'Paul Hunt' reiste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre
 • "God service"

  Dette var ikke den første turen med DFDS – svært god service, som alltid. Fergen i tiden. Denne gang ankom jeg altfor tidlig til havnen, slik at jeg ble tilbudt en tidligere ferge uten ekstra kostnader – riktig godt. Selv om det var sent, ble butikker og restauranter holdt åpne på fergen. Det eneste problemet oppsto i Calais – vi måtte vente mer enn en halv time på å komme av fergen – det var noen tekniske problemer med å åpne rampen, men det var havnens skyld, ikke DFDS. Jeg vil anbefale dem. Jeg har booket med dem igjen.

  'Aleksander' reiste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre
 • "Kaldt om bord"

  Kjære Herrer, Alt var perfekt, vennlig besetning, i tiden. Bare en ting, jeg ikke likte; det var svært kaldt innenfor, jeg hadde på vinterjakke og frøs veldig mye. Hilsen Vitalija Vetcelis.

  'Vitalijs' reiste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre
 • "God og effektiv service"

  Nøt min tur takke være dere effektive online booking og dekk system. Personalet er vennlige og hjelpsomme. Takk.

  'Temtsel' reiste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre

Dover Guide

Den engelske byen og havn Dover ligger i Kent i det sørøstlige England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. I og omkring byen er det mange ting for besøkende å se og lage. Til minne om stedet, hvor Bleriot landet etter den første flyvetur over kanalen i 1909, ligger Bleriot Memorial. Dover Castle har utsikt over byen og er det slott i England. Det ble grunnlagt i det 12. århundret og er blitt beskrevet som ”nøkkelen til England” på grunn av betydningen sin gjennom historien.

Dover er verdens travleste passasjerhavn med 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 millioner busser som passerer gjennom havnen hvert år. Det er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Fergeservicer tjenes av P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkerque.

Dunkerque Guide

Byen Dunkerque ligger i det nordlige Frankrike og havnen er den tredje største i landet, etter Le Havre og Marseille. Byen er en tidligere fiskerby, men er i dag sterk avhengig av havnen og relaterte havnedrift. Byens arv har sterke forbindelser til fiskeriet og byens havn museum forteller historien om Dunkerque maritime og byens fortid med fiskeri. Byens museer reflektere også det faktumet at Dunkerque er en krigstid historiske by og inneholder et vell av informasjon om krigen.

En stor del af byen er ny etter å være blitt gjenoppbygd etter avslutningen av annen verdenskrig, men det er fremdeles noen eksempler på historisk struktur, inkludert Rådhuset og Le Laacs utendørs skulptur hage og museum. Som en kystby byr Dunkerque på fantastiske sandstrender med brasserier og aktiviteter.

Det er fergeforbindelser mellom Dunkerque og Dover i England med opp til 11 daglige avganger.