Dover til Dunkerque Ferge

Dover Dunkerque fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 12 avganger dag med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Dover Dunkerque fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dover - Dunkerque Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 12 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Dover Dunkerque priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dover Dunkerque ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dover Guide

Den engelske havnebyen Dover ligger i Kent sørøst i England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. Denne smale delen av den engelske kanal heter Doverstredet. Rundt omkring byen er det mye å gjøre. Det er et minnesmerke for Louis Bleriot, som gjennomførte den første flyvningen over noen distanse med åpent vann da kan krysset den engelske kanalen i 1909. Du har også Dover Castle som er det største slottet i England. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet og har blitt beskrevet opp igjennom tidene som nøkkelen til England, på grunn av betydningen det har hatt igjennom historien. Dover har verdens travleste passasjerhavn og hvert år reiser 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 busser gjennom havnen. Dover er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Det er fergetjenester fra P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkrik fra her.

Dunkerque Guide

Byen Dunkerque ligger i det nordlige Frankrike og havnen er den tredje største i landet, etter Le Havre og Marseille. Byen er en tidligere fiskerby, men er i dag sterk avhengig av havnen og relaterte havnedrift. Byens arv har sterke forbindelser til fiskeriet og byens havn museum forteller historien om Dunkerque maritime og byens fortid med fiskeri. Byens museer reflektere også det faktumet at Dunkerque er en krigstid historiske by og inneholder et vell av informasjon om krigen.

En stor del af byen er ny etter å være blitt gjenoppbygd etter avslutningen av annen verdenskrig, men det er fremdeles noen eksempler på historisk struktur, inkludert Rådhuset og Le Laacs utendørs skulptur hage og museum. Som en kystby byr Dunkerque på fantastiske sandstrender med brasserier og aktiviteter.

Det er fergeforbindelser mellom Dunkerque og Dover i England med opp til 11 daglige avganger.