Dover til Calais Ferge

Dover Calais fergeruten knytter England med Frankrike og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Irish Ferries seiler opp til 14 ganger dag, DFDS Seaways 15 ganger dag & P&O Ferries servicen er tilgjengelig opp til 12 ganger dag.

Det er 41 dag overfarter på Dover Calais overfarten mellom England og Frankrike og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Dover - Calais Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • 14 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 15 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 12 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Dover Calais priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dover Calais ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dover Guide

Den engelske havnebyen Dover ligger i Kent sørøst i England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. Denne smale delen av den engelske kanal heter Doverstredet. Rundt omkring byen er det mye å gjøre. Det er et minnesmerke for Louis Bleriot, som gjennomførte den første flyvningen over noen distanse med åpent vann da kan krysset den engelske kanalen i 1909. Du har også Dover Castle som er det største slottet i England. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet og har blitt beskrevet opp igjennom tidene som nøkkelen til England, på grunn av betydningen det har hatt igjennom historien. Dover har verdens travleste passasjerhavn og hvert år reiser 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 busser gjennom havnen. Dover er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Det er fergetjenester fra P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkrik fra her.

Calais Guide

Den franske byen Calais ligger i Nord-Pas de Calais nordvest i Frankrike, og er den mest nærliggende havnen til England. Doverstredet, som ligger over den engelske kanalen, er ca. 32 km fra Calais. På en klar dag er det mulig å se de hvite klippene ved Dover fra Calais. Calais har vært et viktig maritime senter for handel og turisme mellom Frankrike og England i mange år, og selve byen er delt i to deler. Den gamle bydelen Calais-Nord, ligger på en kunstig øy og er omgitt av kanaler og havner. Den moderne byen, St-Pierre ligger i den sørlige delen av den gamle byen. Byen har etter hvert blitt mer enn bare en havn, og har blitt mer og mer populær som et turistmål i seg selv. Den har en lang og rik kulturarv, en rekke museer og et livlig natteliv. En populær attraksjon i byen er Belfry, som et beleiringstårn som ble bygget for å beskytte byen, i dag er tårnet verneverdig er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.

Det er fergeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minutt og overfartstiden er på ca. 75.min.