Dover til Calais Ferge

Dover Calais fergeruten knytter England med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. DFDS Seaways seiler opp til 15 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 30 minutter mens P&O Ferries servicen seiler pop til 23 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 38 dag overfarter på Dover Calais ruten mellom England og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Dover til Calais Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra England til Frankrike side.

Dover - Calais Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 15 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 23 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Dover Calais priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dover Calais ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dover Calais Ferge anmeldelser

 • "Calais overfart"

  Forsinket på grunn av været, men det er uunngåttlikt. Oppgradert til Sea View Lounge, og kan anbefale det til alle. Behagelig, gratis kaffe osv. Det var dårlig å bli parkert med en Peugeot 2008 midt imellom lastebiler, så kunne ikke komme tilbake til bilen. Kunne ikke engang se den! Lastebiler, som er parkert så tett på hverandre gjør det umulig å gå mellom, kanskje til og med likefrem farlig. Det var ingen hjelp fra personalet overhodet. Var mye stressende. Ventet i siden på at lastebilene flyttet seg, da en av de ansatte sa at jeg skulle skynde meg! Utrolig! Første gang det er skjedd, så vil fremdeles anbefale.

  'David' reiste på Dover Calais ruten med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Det var en god tur, jeg liker P&O.

  'Ionut-alin' reiste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Pride of Kent

  Les mer Les mindre
 • "Vår tur"

  Alt i alt var turen ok. Den eneste tingen vi ikke har fornøyde med, var at vi måtte vente for lenge i kø, og ikke nådde den avgangen vi hadde booket, så måtte vente enda en time.

  'Nicole' reiste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Les mer Les mindre
 • "Reise"

  Takk

  'Marian Gabi' reiste på Dover Calais ruten med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre

Dover Guide

Den engelske byen og havn Dover ligger i Kent i det sørøstlige England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. I og omkring byen er det mange ting for besøkende å se og lage. Til minne om stedet, hvor Bleriot landet etter den første flyvetur over kanalen i 1909, ligger Bleriot Memorial. Dover Castle har utsikt over byen og er det slott i England. Det ble grunnlagt i det 12. århundret og er blitt beskrevet som ”nøkkelen til England” på grunn av betydningen sin gjennom historien.

Dover er verdens travleste passasjerhavn med 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 millioner busser som passerer gjennom havnen hvert år. Det er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Fergeservicer tjenes av P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkerque.

Calais Guide

Den franske byen Calais ligger i Nord-Pas de Calais i nordvest Frankrike, og er den nærmeste franske havnen på England. Dover smuget, som ligger over den engelske kanalen, er omkring 32 km fra Calais og på en klar dag, kan de berømte White Cliffs of Dover ses fra Calais. Calais har vært et viktig maritime senter for handel og turisme mellom Frankrike og England i mange år og selve byen er delt i to deler. Den gamle bydelen Calais-Nord, ligger på en kunstig øy og er omgitt av kanaler og havner. Den moderne byen, St-Pierre, ligger i den sørlige delen av den gamle byen. Byen er begynt å bli mer enn bare en havn, og blir mer og mer populær som et turistmål i sig selv. Den har en lang og rik kulturarv, en rekke museer og et livlig natteliv. En populær attraksjon i byen er Belfries, som er beleiringstårn som ble bygget for å beskytte byen, og nå er et Unesco verdensarv område.

Det er fergeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minutt og seiltiden er ca. 75 minutter.