Dover til Calais Ferge

Dover Calais fergeruten knytter England med Frankrike og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Irish Ferries seiler opp til 14 ganger dag, DFDS Seaways 14 ganger dag & P&O Ferries servicen er tilgjengelig opp til 17 ganger dag.

Det er 45 dag overfarter på Dover Calais overfarten mellom England og Frankrike og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Dover - Calais Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • 14 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 14 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 17 Daglige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Dover Calais priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dover Calais ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dover Calais Ferge anmeldelser

 • "En flott tur."

  Flott service. Ankom Dover dagen før vi skulle reise. Det var bare å kjøre om bord og vi hadde en flott overfart i nydelig vær. Et stort flott skip -

  'Arvid' reiste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Les mer Les mindre
 • "Calais overfart"

  Forsinket på grunn av været, men det er uunngåttlikt. Oppgradert til Sea View Lounge, og kan anbefale det til alle. Behagelig, gratis kaffe osv. Det var dårlig å bli parkert med en Peugeot 2008 midt imellom lastebiler, så kunne ikke komme tilbake til bilen. Kunne ikke engang se den! Lastebiler, som er parkert så tett på hverandre gjør det umulig å gå mellom, kanskje til og med likefrem farlig. Det var ingen hjelp fra personalet overhodet. Var mye stressende. Ventet i siden på at lastebilene flyttet seg, da en av de ansatte sa at jeg skulle skynde meg! Utrolig! Første gang det er skjedd, så vil fremdeles anbefale.

  'David' reiste på Dover Calais ruten med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Det var en god tur, jeg liker P&O.

  'Ionut-alin' reiste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Pride of Kent

  Les mer Les mindre
 • "Vår tur"

  Alt i alt var turen ok. Den eneste tingen vi ikke har fornøyde med, var at vi måtte vente for lenge i kø, og ikke nådde den avgangen vi hadde booket, så måtte vente enda en time.

  'Nicole' reiste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Les mer Les mindre

Dover Guide

Den engelske havnebyen Dover ligger i Kent sørøst i England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. Denne smale delen av den engelske kanal heter Doverstredet. Rundt omkring byen er det mye å gjøre. Det er et minnesmerke for Louis Bleriot, som gjennomførte den første flyvningen over noen distanse med åpent vann da kan krysset den engelske kanalen i 1909. Du har også Dover Castle som er det største slottet i England. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet og har blitt beskrevet opp igjennom tidene som nøkkelen til England, på grunn av betydningen det har hatt igjennom historien. Dover har verdens travleste passasjerhavn og hvert år reiser 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 busser gjennom havnen. Dover er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Det er fergetjenester fra P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkrik fra her.

Calais Guide

Den franske byen Calais ligger i Nord-Pas de Calais nordvest i Frankrike, og er den mest nærliggende havnen til England. Doverstredet, som ligger over den engelske kanalen, er ca. 32 km fra Calais. På en klar dag er det mulig å se de hvite klippene ved Dover fra Calais. Calais har vært et viktig maritime senter for handel og turisme mellom Frankrike og England i mange år, og selve byen er delt i to deler. Den gamle bydelen Calais-Nord, ligger på en kunstig øy og er omgitt av kanaler og havner. Den moderne byen, St-Pierre ligger i den sørlige delen av den gamle byen. Byen har etter hvert blitt mer enn bare en havn, og har blitt mer og mer populær som et turistmål i seg selv. Den har en lang og rik kulturarv, en rekke museer og et livlig natteliv. En populær attraksjon i byen er Belfry, som et beleiringstårn som ble bygget for å beskytte byen, i dag er tårnet verneverdig er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.

Det er fergeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minutt og overfartstiden er på ca. 75.min.