Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Rhodos havn

  • Rhodos Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Rhodos før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Rhodos Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Rhodos Ferge servicer

Rhodos Guide

Hva er det å se i Rhodos?

Rhodos har mye for enhver, enten du vil slappe av på stranden, besøke historiske steder på øya, danse eller feste til daggry. Øya ligger midt mellom Hellas og Tyrkia og av den grunn er det mye historisk å se, og øya har som oftest fantastisk vær. Det er nesten obligatorisk å vandre rundt de tårnhøye veggene i gamlebyen og ta inn den sjarmerende atmosfæren. Andre ting som er verdt å se av gamle steder er et ridders slott, malte kirker og fascinerende bygninger. Det er pent å gå rundt i all den historiske arkitekturen, men det er mye mer til Rhodos enn bare det. Øya har strålende solskinn, strender og nattelivet som ungdommer kommer Europa rundt for å oppleve. Agios Pavlos Beach er den mest berømte og populære stranden, og byr på forbløffende turstier som dekorerer kysten, samt den obligatoriske gyldne sanden og endeløse turister. Mange av disse turistene kommer for å besøke nattklubbene som er vert for verdensberømte DJ-er, og har en levende energi som kjennes over hele øya.

Hvordan kommer besøkende rundt på Rhodos?

Det er to busselskaper på Rhodos, og de reiser til de mest populære stedene på øya. De fleste velger å leie bil mens de er på øya for å se alt det vakre som øya har å tilby på en praktisk måte.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.