Hellenic Seaways

Hellenic Seaways er et gresk fergeselskap, som seiler mellom Kykladene, Kreta, De Saroniske Øyer og Sporadene.

Hellenic Seaways er det største greske fergeselskapet, og har vært aktiv i de greske farvann i over 15 år. Deres enorme flåte av konvensjonelle og raskferger tjener mer enn 30 fergehavner.

Hellenic Seaways har vunnet atskillige priser for fergefarten ders i de siste år, inkludert beste passasjerlinje og beste skip.

Se Hellenic Seaways sine rutetider, priser og bestill Hellenic Seaways sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Hellenic Seaways med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Hellenic Seaways ruter

Hellenic Seaways kundeanmeldelser

 • "Flyingcat til Skopolos"

  Jeg var svært imponert med Direct Ferries. Vår tid for utreisen ble endret, men vi fikk telefonisk beskjed før reisedatoen vår, og det ble også bekreftet med en sms. Dessverre var havet urolig og mann min og andre passasjerer led av sjøsyke. En av de ansatte leverte de nødvendige posene!

  'Judith' reiste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Les mer Les mindre
 • "Seajet 2 er en god ferge, men ..... "

  Alltid forsinket! Et tilfelle kom fergen en time+ for sent! Ved alle tre leiligheter, var fergen forsinket. Fra Naxos til Sifnos, fra Sifnos til Folegandros og fra Folegandros til Amorgos. Jeg tror til og med de lokale grekene er klar over det. Det er en skam for selskapet! Håper at de kan rette opp på dette, særlig siden vi ikke engang reiste i høysesongen.

  'thony Cesano' reiste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Les mer Les mindre
 • "Enestående støtte, da fergen ble forsinket"

  Halvveis på reisen vår fra Hyrad til Pireus på Flying Dolphin, brøt fergen sammen, så vi nådde nesten ikke flyene våre tilbake til London. Det var en svært behagelig kvinnelig medarbeider, som unnskylte. Jeg kan ikke huske navnet hennes, men hun hjalp oss uhyrelik. Hun hjalp oss med å få bagasjen vor fra båten og løp med det for å møte sjåføren. Og vi nådde flyene våre. Takk!

  'Deborah' reiste med Hellenic Seaways på Flyingcat/Flying Dolphins

  Les mer Les mindre
 • "Punktlig og effektiv service"

  Min mann og jeg reiste nylig fra Pireus til Syros med Hellenic og servicen deres var punktlig og effektiv. De leverer alle de tingene som kreves for en tre timers overfart. Gode punkter: papirløs innsjekking og masse av sitteplasser. Middelmådige punkter: bord sitteplassene var ubehagelige etter en stund – dårlig design. Alle offentlige meldinger var på gresk, litt slående når du har bruk for å vite når du kommer av båten, og du ikke snakker språket!

  'Suzie Drinkwater' reiste med Hellenic Seaways på Nissos Rodos/Blue Star 2

  Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter