Hellenic Seaways

Hellenic Seaways er et gresk fergeselskap, som seiler mellom Kykladene, Kreta, De Saroniske Øyer og Sporadene.

Hellenic Seaways er det største greske fergeselskapet, og har vært aktiv i de greske farvann i over 15 år. Deres enorme flåte av konvensjonelle og raskferger tjener mer enn 30 fergehavner.

Hellenic Seaways har vunnet atskillige priser for fergefarten ders i de siste år, inkludert beste passasjerlinje og beste skip.

Se Hellenic Seaways sine rutetider, priser og bestill Hellenic Seaways sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Hellenic Seaways med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Hellenic Seaways ruter

Hellenic Seaways kundeanmeldelser

 • "Glad og fornøyd reisende"

  Problemfri booking via Direct Ferries websted....God og punktlig reise med Hellenic Seaways.

  'Wayne' reiste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Les mer Les mindre
 • "Ferge til Spetses"

  Tur til Spetses ble forsinket av en streik på 48 timer, men det var lett å endre datoer. Personalet ved billettkontoret i Pireus var veldig gode. Returen var på Flying Dolphin, ikke Cat. Svært behagelig.

  'Mark' reiste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk tur"

  Skipene var i tiden i begge retninger. Personalet var hjelpsomme og effektive. Turen til Alonissos var rolig og begivenhetsløs, turen tilbake til Skiathos var som en rutshebane. Havet var svært urolig. Jeg elsket det, men dessverre var en hel del passasjerer syke. Besetningen hadde travelt med å dele ut syke poser og vennlighet til de ramte.

  'Elwyn' reiste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Les mer Les mindre
 • "Flyingcat til Skopolos"

  Jeg var svært imponert med Direct Ferries. Vår tid for utreisen ble endret, men vi fikk telefonisk beskjed før reisedatoen vår, og det ble også bekreftet med en sms. Dessverre var havet urolig og mann min og andre passasjerer led av sjøsyke. En av de ansatte leverte de nødvendige posene!

  'Judith' reiste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter