Psara til Oinousses Ferge

Psara Oinousses fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Psara Oinousses fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Psara - Oinousses Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 55 min
    • Få pris

Psara Guide

Psara er en gresk øy i Egeerhavet, som ligger ca. 80 km nordvest av Chios og 150 nordøst av Athen. Psara har et klippefylt terreng med bretter og fjell, hvorav den høyeste er Prophitis Llias, som er 640 meter over havets overflate. Det er bare en liten landsbyen på øya, som også har øyas havn. På grunn av det steinete terrenget, er det meste av de 500 innbyggerne arbeid knyttet til havet. Turisme på øya er ikke særlig utviklet. Noen av de største attraksjonene på det arkeologiske museet, kirken Aghios Nikolaos og det sjeldne biblioteket.

Ferger forbinder Psara med Piræus. Fra Psara kan man også besøke de nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos, Andros osv.