Larvik til Hirtshals Ferge

Larvik Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Larvik Hirtshals fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Larvik - Hirtshals Fergeselskaper

 • Color Line
  • 13 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Larvik Hirtshals priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Larvik Hirtshals ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Larvik Hirtshals Ferge anmeldelser

 • "Larvik - Hirtshals"

  Rask overfart, god komfort.

  'Sølvi' reiste på Larvik Hirtshals ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Forhold ombord - logistikk"

  Imponert over logistikken ombord, på en time i havn var alt som skulle på land losset på land samtidig som containere ble lastet ombord med nye varer, mat etc og tømming av avfall unnagjort! Trailere, biler og passasjerer det samme, og alle fulle bildekk osv, Smilende ansatte tok i mot oss i alt stresset det nødvendigvis må bli!

  'Arne Kristian' reiste på Larvik Hirtshals ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Fornøyd kunde"

  En god opplevelse med en flott båt!

  'Leif' reiste på Larvik Hirtshals ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Larvik Hirtshals"

  En trivelig opplevelse helt fra avgangshallen og til ankomst.

  'Roar' reiste på Larvik Hirtshals ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Larvik Guide

Havnebyen Larvik ligger i Vestfold fylke omtrent 105 km sørvest for Oslo. Historien til Larvik går helt tilbake til 1671 når byen ble grunnlagt av Ulrik Fredrik Gyldenløve som var den første greven av Larvik. Larvik er hjemstedet til godset til Treschow-familien, som ble opprettet når den siste greven av Larvik gikk konkurs. I dag eies eiendommen av Millie-Maria Treschow som er ‘Norges rikeste kvinne’ Det er mye å se i Larvik, blant annet helleristningene på Haugen, Hedrum kirke, Thor Heyerdahls barndomshjem og Ulrik Fredrik Gyldenløves herregård.

Larvik har en daglig fergeforbindelse til Hirtshals i Danmark. Innsjekkingen åpner 2 timer før avgang, og alle passasjerer skal være der senest 1 time før avgang.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby som ligger i Vendsyssel, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen har utviklet seg rundt en menneskeskapt havn som ble bygd mellom 1919 og 1931. I 1925 ble også byen knyttet til resten av Danmark via jernbanelinjen Hirtshals- Hjørring. Hirtshals sin fiskeflåte er en av de største i Danmark, og av den grunnen ble havnen utbygd i 1966 for å kunne legge til rette for større trafikk. I tillegg til fiske er turisme i sommermånedene veldig viktig for byen.
Byens butikker er alltid fylt med mennesker som ankommer med fergene som legger til kai i havnen. Det er spesielt nordmenn som besøker og handler i butikkene året rundt.
I Hirtshals finner du en av Europas største akvarium, Nordsøen Oceanarium som har over 70 forskjellige typer arter, og har som hovedfokus å vise det som finnes i havet i Nordsjøen.

Fra havnen finnes det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur på Island og Torshavn på Færøyene.