Color Line

Color Line er Norges største fergeselskap, og et av Europas ledende selskaper innenfor denne industrien, og representerer mer enn 100 års kontinuerlig sjøfart mellom Norge og Europa.

Merket Color Line slik vi kjenner det ble introdusert i 1990, etter en fusjon mellom Jahre Line og Norway Line, og overtakelsen av fergeaktiviteten til Fred Olsen Lines. Årlig reiser 4.2 millioner passasjerer, 800.000 biler og rundt 160.000 fraktenheter blir transportert hvert år. Color Line sysselsetter rundt 3,500 mennesker i fire land, og har hovedkontor i Oslo samt flere kontor rundt om i Norge.

Ombord på Color Lines skip finner du fasiliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, som inkluderer store tax-free butikker med et stort utvalg av varer, lekeområder og underholdning for unge og gamle. Det er også et stort utvalg av lugarer, fra beskjeden økonomi type lugarer til romslige Color Class suiter.

Flåten inneholder MS Color Magic og MS Color Fantasy, de største cruisefergene med bildekk i verden, mens Color Viking, Superspeed 1 og Superspeed 2 er alle førsteklasses fartøyer, som transporterer stort antall passasjerer om gangen. For tiden bygger Color Line verdens største plug- in hybrid skip. Denne vil settes in mellom Sandefjord og Strømstad, og vil være klar til høysesongen 2019.

Med directferries.no kan du sammenligne Color Line seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Color Line ruter

Color Line kundeanmeldelser

 • "Larvik - Hirtshals"

  Rask overfart, god komfort.

  'Sølvi' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Forhold ombord - logistikk"

  Imponert over logistikken ombord, på en time i havn var alt som skulle på land losset på land samtidig som containere ble lastet ombord med nye varer, mat etc og tømming av avfall unnagjort! Trailere, biler og passasjerer det samme, og alle fulle bildekk osv, Smilende ansatte tok i mot oss i alt stresset det nødvendigvis må bli!

  'Arne Kristian' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Fornøyd kunde"

  En god opplevelse med en flott båt!

  'Leif' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Meget bra"

  Meget bra

  'Marianne' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre