Color Line

Color Line er Norges største fergeselskap, og et av Europas ledende selskaper innenfor denne industrien, og representerer mer enn 100 års kontinuerlig sjøfart mellom Norge og Europa.

Merket Color Line slik vi kjenner det ble introdusert i 1990, etter en fusjon mellom Jahre Line og Norway Line, og overtakelsen av fergeaktiviteten til Fred Olsen Lines. Årlig reiser 4.2 millioner passasjerer, 800.000 biler og rundt 160.000 fraktenheter blir transportert hvert år. Color Line sysselsetter rundt 3,500 mennesker i fire land, og har hovedkontor i Oslo samt flere kontor rundt om i Norge.

Ombord på Color Lines skip finner du fasiliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, som inkluderer store tax-free butikker med et stort utvalg av varer, lekeområder og underholdning for unge og gamle. Det er også et stort utvalg av lugarer, fra beskjeden økonomi type lugarer til romslige Color Class suiter.

Flåten inneholder MS Color Magic og MS Color Fantasy, de største cruisefergene med bildekk i verden, mens Color Viking, Superspeed 1 og Superspeed 2 er alle førsteklasses fartøyer, som transporterer stort antall passasjerer om gangen. For tiden bygger Color Line verdens største plug- in hybrid skip. Denne vil settes in mellom Sandefjord og Strømstad, og vil være klar til høysesongen 2019.

Med directferries.no kan du sammenligne Color Line seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Color Line ruter

Color Line kundeanmeldelser

 • "Man slipper å kjøre et stykke men kan heller slappe av og kose seg"

  I min alder er man lei av å kjøre bil. Skal man fra vestsiden av Oslofjorden til østsiden eller motsatt man ferge mellom Sandefjord og Strømstad være et godt og avslappende alternativ. rent økonomisk er dette alternativet også gunstig i og med at man slipper utgiftene til fergesambandet Horten/Moss samt en del bompenger . Kjøp av taxfrie varer bidrar også positivt i favør av Sandefjord/Strømstag hva fjelder økonomi. Fasilitetene varierer litt fra ferge il ferge, men fergene holder god standard, med Color Hybrid som den ledende som følge av at denne er den nyeste. Ordningen med utlevering av varer kjøpt på Taxfri like ved bilen på bildekket like før ankomst i ilandkjøringsted er også svært greit for folk som har behov å kjøre storhandel. Gir mer tid til å slappe av eller innta et bedre måltid under overfarten. Man kjører uthvilt iland med et positivt inntrykk og innkjøpte "godsaker " trygt plassert i bilen uten at dette var nevnevædig slitsomt

  'Kjell Arnold' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Håpløs kommunikasjon"

  Prøvde å få kontakt i forkant for å reservere bord begge veier. Fikk bare automatiske svar. Prøvde å ringe et oppgitt nummer, men dette var ikke i bruk. Oppnådde kontakt med Colorline. De kunne ikke hjelpe fordi biletten var bestilt hos Direct Ferries. Kommer ikke til å bestille billetter hos DS senere. s.knummer et

  'ÅSta Tale' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Sitteplass, utkjørsel"

  Vi trodde vi hadde reserverte seter på tilbaketuren, vi misforsto det som sto på på billetten "Lugar/Sitteplass: Dekk sete". Ei hyggelig dame i informasjonen ordnet stol for oss etter at vi kom ombord. Det tok 33 minutter fra vi la til kai i Kridtiansand til vi kunne kjøre ut på E!8. MÅ det ta så lang tid? Særlig ble det mye merkelig kjøring da vi kom i land. Bortsett fra dette er vi svært godt fornøyd med turene!

  'Astrid Stuestøl' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Bra tur"

  Mangler kun litt mer fasiliteter for de minste barna

  'Rebekka' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre