Color Line

Color Line er Norges største fergeselskap, og et av Europas ledende selskaper innenfor denne industrien, og representerer mer enn 100 års kontinuerlig sjøfart mellom Norge og Europa.

Merket Color Line slik vi kjenner det ble introdusert i 1990, etter en fusjon mellom Jahre Line og Norway Line, og overtakelsen av fergeaktiviteten til Fred Olsen Lines. Årlig reiser 4.2 millioner passasjerer, 800.000 biler og rundt 160.000 fraktenheter blir transportert hvert år. Color Line sysselsetter rundt 3,500 mennesker i fire land, og har hovedkontor i Oslo samt flere kontor rundt om i Norge.

Ombord på Color Lines skip finner du fasiliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, som inkluderer store tax-free butikker med et stort utvalg av varer, lekeområder og underholdning for unge og gamle. Det er også et stort utvalg av lugarer, fra beskjeden økonomi type lugarer til romslige Color Class suiter.

Flåten inneholder MS Color Magic og MS Color Fantasy, de største cruisefergene med bildekk i verden, mens Color Viking, Superspeed 1 og Superspeed 2 er alle førsteklasses fartøyer, som transporterer stort antall passasjerer om gangen. For tiden bygger Color Line verdens største plug- in hybrid skip. Denne vil settes in mellom Sandefjord og Strømstad, og vil være klar til høysesongen 2019.

Med directferries.no kan du sammenligne Color Line seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Color Line ruter

Color Line kundeanmeldelser

 • "Larvik - Hirtshals"

  Rask overfart, god komfort.

  'Sølvi' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Rask og komfortabel overfart."

  Rask og komfortabel overfart. Meget god standard.

  'Sven Tore' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Hirtshals - Larvik 27. juni 2016"

  I og med at vi kjørte motorsykkel ble vi geleidet til rett plass for motorsykler, kjapt og greit. Vi måtte selv stroppe fast syklene (varierer fra båt til båt/selskap til selskap). Det blir alltid kaos i heisen rett etter ombordstigning og man MÅ derfor belage seg på at det tar litt tid å komme seg opp på de øvre dekkene. Noen i reisefølget hadde bestilt buffet, andre ikke, men vi fikk god hjelp i restauranten og fikk ett bord til oss alle. Det er meget god service i restauranten, både mht etterfylling av mat og rydding av brukt bestikk, tallerkener og glass.

  'Dag Helge' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur!"

  Gode taxfree priser. Godt utvalg! Deilig mat i hyggelige omgivelser.

  'Kai Torbjørn' reiste med Color Line

  Les mer Les mindre