Color Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Color Line

Color Line er Norges største fergeselskap, og et av Europas ledende selskaper innenfor denne industrien, og representerer mer enn 100 års kontinuerlig sjøfart mellom Norge og Europa.

Merket Color Line slik vi kjenner det ble introdusert i 1990, etter en fusjon mellom Jahre Line og Norway Line, og overtakelsen av fergeaktiviteten til Fred Olsen Lines. Årlig reiser 4.2 millioner passasjerer, 800.000 biler og rundt 160.000 fraktenheter blir transportert hvert år. Color Line sysselsetter rundt 3,500 mennesker i fire land, og har hovedkontor i Oslo samt flere kontor rundt om i Norge.

Ombord på Color Lines skip finner du fasiliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, som inkluderer store tax-free butikker med et stort utvalg av varer, lekeområder og underholdning for unge og gamle. Det er også et stort utvalg av lugarer, fra beskjeden økonomi type lugarer til romslige Color Class suiter.

Flåten inneholder MS Color Magic og MS Color Fantasy, de største cruisefergene med bildekk i verden, mens Color Viking, Superspeed 1 og Superspeed 2 er alle førsteklasses fartøyer, som transporterer stort antall passasjerer om gangen. For tiden bygger Color Line verdens største plug- in hybrid skip. Denne vil settes in mellom Sandefjord og Strømstad, og vil være klar til høysesongen 2019.

Med directferries.no kan du sammenligne Color Line seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Color Line kundeanmeldelser

 • "Larvik - Hirtshals "

  Meget fin tur, hyggelige ansatte.

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig tur over Oslo Fjørden"

  Fint tur mellom Strømstad og Sandefjørd. Godt utvalg og servise i butikkene særlig i menns klær-butikken og i Deli, og godt utvalg på snack-baren. Veldig presis avgang. Man kan kvile istedenfor å kjøre helt rundt Oslo Fjørden. 

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Hyggelig overfart med meget god mat i buffen. Husk å bestill før avgang, så slipper du å stå i kø. 

  Les mer Les mindre
 • "Man slipper å kjøre et stykke men kan heller slappe av og kose seg"

  I min alder er man lei av å kjøre bil. Skal man fra vestsiden av Oslofjorden til østsiden eller motsatt man ferge mellom Sandefjord og Strømstad være et godt og avslappende alternativ. rent økonomisk er dette alternativet også gunstig i og med at man slipper utgiftene til fergesambandet Horten/Moss samt en del bompenger . Kjøp av taxfrie varer bidrar også positivt i favør av Sandefjord/Strømstag hva fjelder økonomi. Fasilitetene varierer litt fra ferge il ferge, men fergene holder god standard, med Color Hybrid som den ledende som følge av at denne er den nyeste. Ordningen med utlevering av varer kjøpt på Taxfri like ved bilen på bildekket like før ankomst i ilandkjøringsted er også svært greit for folk som har behov å kjøre storhandel. Gir mer tid til å slappe av eller innta et bedre måltid under overfarten. Man kjører uthvilt iland med et positivt inntrykk og innkjøpte "godsaker " trygt plassert i bilen uten at dette var nevnevædig slitsomt

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.