Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Kiel havn

 • Med bil

  For Color Line terminal følg B76/Theodor-Heusse-Ring mot Norwegenkai/Fahr (ferge). Etter ca. 3 km kjøres mot Norwegenkai/Fahr til Sörenstraße også opp på Werftstraße. Etter ca. 1,5 km ta til venstre mot Norwegenkai. For DFDS Seaways terminal, fra Hamburg ta A7 mot Flensburg. Ved motorveis trekanten Bordesholm, fra A7 kjør mot A215 Blumenthal/Kiel. Følg skiltene Ostuferhafen/Klaipeda til motorvei avkjøring A215. Her kan du følge skiltene til havnen.

 • Med tog

  Det er togforbindelser fra de fleste deler av Tyskland til Kiel togstasjon.

 • Adresse

  Color Line Norwegenkai, 24143 Kiel-Gaarden, Postfach 2646, 24025 Kiel DFDS Lisco Ostuferhafen 15, 24149 Kiel

 • Kiel Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Kiel før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Kiel Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Kiel Ferge servicer

Kiel Guide

Kiel Guide

Kiel er en havneby som ligger i det nordlige Tyskland. Kiel er hovedstaden i Schleswig-Holstein. Byen var lenge den viktigste tyske marinebase. Kiel ligger vakkert til på Kiel fjorden, en del av Østersjøen. Eider-elven har sitt utspring nær Kiel. Selvom utspringet ligger nær Østersjøen, beveger elven seg den lange vei til Nordsjøen. For over tusen år siden dannet stedet et språk-trekant; dansk i nord, tysk (saksiske) i vest og slavisk i øst, før tysk spredte seg nord og øst. Marinebasen var den viktigste årsaken til Kiels raske vekst til storby fra 1865. En annen betydelig faktor var Kiel kanalen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.