Stena Line

Stena Line er ett av verdens største fergeselskaper, og tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Skandinavia, Østersjøen, Nederland,Frankrike, England og Irland.

Selskapet har et stort rutenettverk, og mer enn 14 millioner passasjerer reiser med dem hvert år.

Stena Line utvikler konstant rutenettverkene deres, og ingen andre fergeselskaper kan tilby så mange overfartsmuligheter som Stena Line.

Stena Line har hovedkontor i den svenske byen Göteborg, og har idag over 5000 ansatte. Selskapet startet i 1962 og har en rekke ferger som transporterer mennesker og biler over et svært nettverk av ruter. Rundt 7 millioner mennesker, 1,5 millioner biler og 2 millioner forsendelser blir transportert hvert år. Dette er mulig ved at Stena Line tilbyr det mest omfattende rutenettverket i Europa, som inneholder noen av verdens mest populære ruter. Til tross for sin størrelse er Stena Line fortsatt eid av Olsson-familien som grunnla selskapet.

Stena Line utvikler kontinuering sitt store nettverk av ruter ved å anskaffe, eller etablere nye forbindelser. Ingen andre fergeselskaper har så mange overfartsalternativer på en reise som Stena Line. Nylig anskaffet selskapet seg Celtic Link Ferries sine ruter mellom irland og Frankrike, og kunne tilføye enda et reisemål til listen.

Med directferries.no kan du finne Stena Line seilplaner, billettpriser og booke Stena Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Stena Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Stena Line ruter

Stena Line kundeanmeldelser

 • "Tur Rostock - Trelleborg natt 11. november"

  Enkelt, raskt. Hyggelig betjening og ingen utfordringer.

  'Jon' reiste med Stena Line på Skåne

  Les mer Les mindre
 • "3 timer på soldekk, en ren nytelse!"

  Høsttur fra Grenaa til Varberg, dette var en fantastisk reise, den vil jeg benytte mer i fremtiden.

  'Nina' reiste med Stena Line på Stena Nautica

  Les mer Les mindre
 • "Topp båt å reise med."

  Alltid presis. Topp service i restaurant. Skulle ønsket litt flere sofa plasserer bare. Hyggelig personale

  'Andre' reiste med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "frederikshavn göteborg"

  Tok kvelds/natt båten. Båten var overfylt av turister som lå over hele båten, som prøvde å sove litt. Har man parfyme allergi, så blir man henvist ut på dekk.

  'Jan Oskar' reiste med Stena Line på Stena Jutlandica

  Les mer Les mindre