Stena Line

Stena Line er ett av verdens største fergeselskaper, og tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Skandinavia, Østersjøen, Nederland,Frankrike, England og Irland.

Selskapet har et stort rutenettverk, og mer enn 14 millioner passasjerer reiser med dem hvert år.

Stena Line utvikler konstant rutenettverkene deres, og ingen andre fergeselskaper kan tilby så mange overfartsmuligheter som Stena Line.

Stena Line har hovedkontor i den svenske byen Göteborg, og har idag over 5000 ansatte. Selskapet startet i 1962 og har en rekke ferger som transporterer mennesker og biler over et svært nettverk av ruter. Rundt 7 millioner mennesker, 1,5 millioner biler og 2 millioner forsendelser blir transportert hvert år. Dette er mulig ved at Stena Line tilbyr det mest omfattende rutenettverket i Europa, som inneholder noen av verdens mest populære ruter. Til tross for sin størrelse er Stena Line fortsatt eid av Olsson-familien som grunnla selskapet.

Stena Line utvikler kontinuering sitt store nettverk av ruter ved å anskaffe, eller etablere nye forbindelser. Ingen andre fergeselskaper har så mange overfartsalternativer på en reise som Stena Line. Nylig anskaffet selskapet seg Celtic Link Ferries sine ruter mellom irland og Frankrike, og kunne tilføye enda et reisemål til listen.

Med directferries.no kan du finne Stena Line seilplaner, billettpriser og booke Stena Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Stena Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Stena Line ruter

Stena Line kundeanmeldelser

 • "Grei og rimelig overfart"

  Helt grei for en kortere tur som denne.

  'Inge' reiste med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "Problemfritt"

  Bestilte reisen på nett, fikk referanse nr. og kjørte direkte til innsjekking og ombord. Catering og service meget bra. Problemfritt.

  'Knut' reiste med Stena Line

  Les mer Les mindre
 • "Forsinkelser og rot"

  Vi var booket inn på 15:15 avgang, to reisende pluss bil. Når vi ankom innsjekkingsområdet kl 14 var det tomt og ingen å spørre. Omsider fant vi fram til "passasjerterminalen", men den var også folketomt. Etter noen minutter kom en ansatt fra Stena og spurte om jeg trengte hjelp. Hun forklarte at avgangstidene var gjort om til 14:15 og 16:00, og at alle skulle ha blitt kontaktet om dette. Vi var ikke kontaktet, verken pr mobil eller epost. Hun beklaget dette og viste på skjermen hennes at vår bil var booket om til 16:00 avgangen. Vi kom ombord i båten til avtalt tid, men stusset litt ved at båten ble 15 minutter forsinket i avgang. Vårt hotell i Rostock var foståelsesfullt da vi meldte fra båten om forsinket avgang (nå en time ift booket tid), men resepsjonen skulle lukkes kl 22:00. Ny ankomsttid for båten i Rostock var nå kl 22. Hotellet sa de kunn holde åpent noen minutter etter kl 22. Ved ankomst Rostock skjønte vi at lossingen ville ta tid - lastebilene var innfløkt parkert inntil hverandre og over alt. Vi satt i bilen fram til kl 22:30 før det skjedde noe som helst bevegelse på vår dekk. Ingen informasjon om grunnen til forsinkelsen eller hvor lenge den ville være. Meget stressende! Spesielt fordi vi måtte forsøke å blidgjøre en hotellresepsjonist med stadig løfter om vår snarlig ankomst. Vi kom av båten ca 22:40 og rakk fram til hotellet 22:58. Jeg og min familie har brukt Stena foholdsvis sjeldent pga uheldige opplevelser Sverige - Storbritannia (fyll og bråk), men hadde håpet at denne gangen ville det gå bra. Men, nei, Stena levd ned til sitt rykte. Vi kommer neppe til å bruke, eller anbefale, Stena før det kommer synlige og betydelig forbedringer i kundepleie, informasjonssystemene, og presisjon/punktlighet ved ankomst/avgang.

  'Anonym' reiste med Stena Line på Skåne

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt tur..."

  Ingenting kunne ha vært bedre, inkludert prisen!!! En svært fin opplevelse...

  'Alexander' reiste med Stena Line på Stena Hollandica

  Les mer Les mindre