Stena Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Stena Line

Stena Line er ett av verdens største fergeselskaper, og tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Skandinavia, Østersjøen, Nederland,Frankrike, England og Irland.

Selskapet har et stort rutenettverk, og mer enn 14 millioner passasjerer reiser med dem hvert år.

Stena Line utvikler konstant rutenettverkene deres, og ingen andre fergeselskaper kan tilby så mange overfartsmuligheter som Stena Line.

Stena Line har hovedkontor i den svenske byen Göteborg, og har idag over 5000 ansatte. Selskapet startet i 1962 og har en rekke ferger som transporterer mennesker og biler over et svært nettverk av ruter. Rundt 7 millioner mennesker, 1,5 millioner biler og 2 millioner forsendelser blir transportert hvert år. Dette er mulig ved at Stena Line tilbyr det mest omfattende rutenettverket i Europa, som inneholder noen av verdens mest populære ruter. Til tross for sin størrelse er Stena Line fortsatt eid av Olsson-familien som grunnla selskapet.

Stena Line utvikler kontinuering sitt store nettverk av ruter ved å anskaffe, eller etablere nye forbindelser. Ingen andre fergeselskaper har så mange overfartsalternativer på en reise som Stena Line. Nylig anskaffet selskapet seg Celtic Link Ferries sine ruter mellom irland og Frankrike, og kunne tilføye enda et reisemål til listen.

Med directferries.no kan du finne Stena Line seilplaner, billettpriser og booke Stena Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Stena Line med alternative fergeselskaper.

Alle Stena Line ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Stena Line kundeanmeldelser

 • "Harwich- Hook van Holland"

  Greit og enkelt tilbud

  Les mer Les mindre
 • "Fin reise"

  God mat ombord. Ikke gode stoler å sitte i i 6 timer. Anbefaler hvilestoler eller soveplass. Hyggelig betjening. Båten har nok begynt å dra litt på årene…

  Les mer Les mindre
 • "Min opplevelse hos Stena Line "

  Er veldig fornøyd med reisen min på stena Line, utrolig hyggelig betjening. Felix som hadde sin første dag var en utmerket og flink ansatt. Rene lokaler og alt var etter skjema. 

  Les mer Les mindre
 • "Mustafa-abdo@outlook.com "

  Bra

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.