Stena Line

Stena Line er ett av verdens største fergeselskaper, og tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Skandinavia, Østersjøen, Nederland,Frankrike, England og Irland.

Selskapet har et stort rutenettverk, og mer enn 14 millioner passasjerer reiser med dem hvert år.

Stena Line utvikler konstant rutenettverkene deres, og ingen andre fergeselskaper kan tilby så mange overfartsmuligheter som Stena Line.

Stena Line har hovedkontor i den svenske byen Göteborg, og har idag over 5000 ansatte. Selskapet startet i 1962 og har en rekke ferger som transporterer mennesker og biler over et svært nettverk av ruter. Rundt 7 millioner mennesker, 1,5 millioner biler og 2 millioner forsendelser blir transportert hvert år. Dette er mulig ved at Stena Line tilbyr det mest omfattende rutenettverket i Europa, som inneholder noen av verdens mest populære ruter. Til tross for sin størrelse er Stena Line fortsatt eid av Olsson-familien som grunnla selskapet.

Stena Line utvikler kontinuering sitt store nettverk av ruter ved å anskaffe, eller etablere nye forbindelser. Ingen andre fergeselskaper har så mange overfartsalternativer på en reise som Stena Line. Nylig anskaffet selskapet seg Celtic Link Ferries sine ruter mellom irland og Frankrike, og kunne tilføye enda et reisemål til listen.

Med directferries.no kan du finne Stena Line seilplaner, billettpriser og booke Stena Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Stena Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Stena Line ruter

Stena Line kundeanmeldelser

 • "Trelleborg-Rostock"

  En behagelig tur med en lugar av topp kvalitet. Kunne ikke vært bedre

  'Anonym' reiste med Stena Line på Skåne

  Les mer Les mindre
 • "Stena Saga til Frederikshavn"

  Direct Ferriesbestillingen var enkel og effektiv, med bar èn feil. Det stod på reisedokumentet at ankomsttid var 7 1/2 time før avgangstid! Ellers helt ok. Spiste ikke ombord så jeg kan ikke kommentere catering. Behagelig lugar til en rimelig penge.

  'Sigurd' reiste med Stena Line på Stena Saga

  Les mer Les mindre
 • "Nydelig måte å reise på og våkne på😊"

  Vi tok ferga fra Karlskrona til Gdynia og er veldig fornøyd med servicen ombord. Maten var god, vi spiste middag om kvelden og frokost! Spesielt likte vi å bli vekket med sangen « we are saiming» helt herlig å våkne til!

  'Liv' reiste med Stena Line på Stena Spirit

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur"

  Kan virkelig anbefale stenaline sine ferger! Spesielt fornøyd var vi med stena danica! Nydelig buffe ombord og morsom lekeplass for barna! Underholdningen manglet det heller ikke på!

  'Anonym' reiste med Stena Line på Stena Jutlandica/Stena Danica

  Les mer Les mindre