Rosslare til Fishguard Ferge

Rosslare Fishguard fergeruten knytter Irland med Wales. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rosslare Fishguard fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rosslare - Fishguard Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rosslare Fishguard priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rosslare Fishguard ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rosslare Guide

Den irske landsbyen Rosslare er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er skilt fra Nordsjøen av en lang sandbakke som strekker seg nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes å være den mest solrike i Irland og har vært et populært reisemål i de siste 100 årene. Byens strand er blitt tildelt et Blå Flagg og tiltrekker mange badender og familier.

Byens moderne havn har gode passasjerfasiliteter, og leverer fergeservicer til Pembroke (seiltid ca. 4 timer), Fishguard (seiltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Rosscoff i Frankrike. Passasjerfasiliteter inkluderer en restaurant, en bar, en lekeplass og et venteområde.

Fishguard Guide

Den lille kjøpstaden Fishguard ligger i det nordlige Pembrokeshire, Wales. Byen har utsikt over Fishguard Bay og er det kommersielle senteret for regionen. Byen blir stadig mer populær blant turister, siden den er ideell beliggende til å utforske Pembrokeshire Coast National Park, Coast Path, Gwaun dal og de mange andre byene og landsbyer langs kysten.

Fra byens havn, som ligger ca. 1,5 km fra Fishguard på Goodwick, er det fergeforbindelser til Rosslare i Irland med 4 avganger og 4 ankomster daglig. Passasjer fasiliteter i havnen inkluderer kafé, bar og en rekke automater.