Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Fishguard havn

 • Med bil

  Øst fra bruk M4 ruten direkte til Fishguard. Sør fra, følg A40 fra Hverfordwest som er knyttet via A40 og A48 til M4 ved Swansea.

 • Med tog

  Fishguards togstasjons platform ligger ved siden av Stena Line terminalen for passasjerer til fots. For mer informasjon og bestilling, se vår tog til Fishguard eller tog til Wales sider.

 • Med buss

  Richards Bros gir en buss tjeneste med stopp ved Fishguard sentrum og Goodwick og ankommer til havnen for 14.30 ferge avgang. Kjøretiden er ca. 8 minutter fra Fishguard.

 • Adresse

  Stena Line, Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU

 • Fishguard Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Fishguard før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Fishguard Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Fishguard Ferge servicer

Fishguard Guide

Fishguard Guide

Fishguard er en liten by som ligger i Pembrokeshire i Wales. Fishguard havn ligger faktisk ikke i Fishguard, men ble flyttet til Goodwick, ca. 1½ km derfra, i begynnelsen av forrige århundre. Oldtidens royale oak inn var scenen for den siste forsøk på å invadere Storbritannia i 1797 av franske og irske hærer. De ulykkelige styrkene kom for å forhandle om våpenhvile som av britene ble sett som overgivelse. Tropper tok sin kakkelovns hatter og rød flanell klær av en britisk hær infanteriet og kapitulerte straks. Selvom dette ikke er sant, er det faktum at Jemima Nichiolas fanget 14 franske soldater alene. Hennes grav kan ses ved sognekirken St. Mary’s, bak puben.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.