Book en Algiers ferge

Algiers fergehavn i Algerie knytter deg med Marseille i Frankrike med et valg av opp til 1 avganger ukentlig. Seiltiden for Algiers til Marseille overfarten er fra 25 Timer, og med Corsica Linea.

Algiers havn kart

Trykk her for kart

Algiers Ferge Alternativer

Algiers Ferge servicer

 • Corsica Linea
  • 1 Ukentlig Avgang 25 t
  • Få pris

Algiers Guide

I den nord sentrale delen av Algerie ligger landets hovedstad og største by, Alger på den vestlige siden av en bukt av Middelhavet, og er en vigtig havn.

Byen består av den moderne delen, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke byen, som klatrer den bratte bretten bak den moderne byen.

Få reisende besøker Algerie i disse dagene på grunn av den nylige voldelige historien, men hovedstaden har en skjønnhet som motsier all vold. Landets turbulente historie har etterlatt byen med rik kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmansk stil palasser og Cashbah til Berber befestninger og franske kolonialitiske bulevarder.

Strandpromenaden er hvor alle lokale går ned for å slappe av, og er et godt sted å møte de vennlige lokale menneskene.

Slik kommer du til Algiers havn

 • Algiers Havn Adresse

  Rue d'Angkor, Algiers 

 • Algiers Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Algiers før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Algiers Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.