Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Algiers havn

  • Algiers Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Algiers før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Algiers Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Algiers Ferge servicer

Algiers Guide

Algiers Guide

I den nord sentrale delen av Algerie ligger landets hovedstad og største by, Alger på den vestlige siden av en bukt av Middelhavet, og er en vigtig havn. Byen består av den moderne delen, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke byen, som klatrer den bratte bretten bak den moderne byen. Få reisende besøker Algerie i disse dagene på grunn av den nylige voldelige historien, men hovedstaden har en skjønnhet som motsier all vold. Landets turbulente historie har etterlatt byen med rik kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmansk stil palasser og Cashbah til Berber befestninger og franske kolonialitiske bulevarder. Strandpromenaden er hvor alle lokale går ned for å slappe av, og er et godt sted å møte de vennlige lokale menneskene.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.