Trelleborg til Rostock Ferge

Trelleborg Rostock fergeruten knytter Sverige med Tyskland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Stena Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 6 Timer mens TT Line servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 6 t 30 min.

Det er 42 Uke overfarter på Trelleborg Rostock ruten mellom Sverige og Tyskland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Trelleborg - Rostock Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 3 Daglige Avganger 6 t
    • Få pris
  • TT Line
    • 3 Daglige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trelleborg Rostock priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trelleborg Rostock ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. Danskene tok etterhvert tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658. Trelleborg ble en industriby på slutten av 1800-tallet, og denne industrialiseringen har spilt in viktig rolle i utviklingen av byen. Byen er populær både blant svenske og tyske turister. De tyske turistene kommer på fergene fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck. Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen, og i 1962 ble Travemünde- ruten etablert. Fergene transporterer både passasjerer på dagsturer, familier på bilferie og vogntog som er på vei gjennom Europa. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet, for å lede revolusjonen i Russland.

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock er den største byen i den nordlige delstaten Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersjøkysten, på bredden av Warnow-elven. Byens universitet, University of Rostock, ble grunnlagt i 1419 og er en av de eldste i Tyskland og også et av de eldste i verden. Universitetets botaniske hage, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åpen for offentligheten og er et deilig sted å besøke. Rostock er også hjemsted for den årlig Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store seilskip og museum fartøyer. Festivalen er svært populær og tiltrekker omkring 1.5 millioner besøkender hvert år.

Byens havn er en av de viktigste havnene i Europa og er Tysklands største. Det er fergeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer) og Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter).