Ystad til Swinoujscie Ferge

Ystad Swinoujscie fergeruten knytter Sverige med Polen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Polferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 6 timer 5 minutter mens Unity Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 30 min.

Det er 35 Uke overfarter på Ystad Swinoujscie ruten mellom Sverige og Polen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ystad - Swinoujscie Fergeselskaper

  • Polferries
    • 3 Daglige Avganger 6 t 5 min
    • Få pris
  • Unity Line
    • 14 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ystad Swinoujscie priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ystad Swinoujscie ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ystad Guide

Ystad ligger i fylket Skåne sørvest i Sverige. Byens historie går helt tilbake til det 11 århundret når familier begynte å fiske sild i munningen av elven Vassa. Dette ble en viktig inntektskilde til de som var bosatt rundt der på denne tiden. Det gikk flere århundrede før byen ble nevnt igjen, men i 1244 besøkte Kong Eric byen med broren hans Abel. Etter kongens besøk ble Gråbrödraklostret grunnlagt i 1267 som i dag er Sveriges best bevarte kloster fra middelalderen. I det 14. århundre ble byen også med i Hansaforbundet, som på mange måter kan forklare mye av den gotiske hansa-arkitekturen som finnes i byen.
Når du besøker byen kan du i tillegg til klosteret se en godt bevart kirke fra middelalderen som er Mariakyrkan.
Ystad er i dag en travel fergehavn, administrativt senter og turistattraksjon. Kanskje har det noe å gjøre med tilknyttning til den fiktive karakteren Kurt Wallander, fra Henning Mankell sine bøker. Bøkene utspiller seg i Ystad og omegn.
Byens fergehavn har ruter mellom den danske øya Bornholm og Swinoujscie (tidligere Swinemünde), i Polen.

Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige delen av Polen, ved munningen av elven Swina, på bredden av Østersjøen. Byens område består av 44 øyer, men bare tre av de er bebodd. De er Wolin, som er den største øya i Polen, Uznam og Karsibor. Omtrent 80% av byens innbyggere bor på den polske delen av øya Uznam. Byen er omkranset av Szczecinbukten, Østersjøen og den tyske grensen. Swinoujscie den polske byen som ligger nærmest Danmark, ca. 150 km. Fra Swinoujscie er det ca. 175 km til Sverige og ca. 160 km til Berlin.
Byens symbol, det historiske fyrtårnet som ligger på øya Wolin og er 68 meter høyt. Fyrtårnet ble restaurert i 2000, og har siden da vært åpen for offentligheten. De som besøker fyrtårnet kan nyte den fantastiske utsikten over byen og området rundt. Swinoujscie har den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til Danmark og Sverige.