Trelleborg
Sassnitz
Ferger til Tyskland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Trelleborg til Sassnitz Ferge

Trelleborg Sassnitz fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, FRS Baltic. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trelleborg Sassnitz fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Trelleborg til Sassnitz?

Fergetiden fra Trelleborg til Sassnitz er omtrent 2h 25m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Trelleborg og Sassnitz?

Det er 1 fergeoperatører for Trelleborg til Sassnitz, og dette er
  • FRS Baltic

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Trelleborg til Sassnitz?

Bestill ferger fra Trelleborg til Sassnitz gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. Danskene tok etterhvert tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658. Trelleborg ble en industriby på slutten av 1800-tallet, og denne industrialiseringen har spilt in viktig rolle i utviklingen av byen. Byen er populær både blant svenske og tyske turister. De tyske turistene kommer på fergene fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck. Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen, og i 1962 ble Travemünde- ruten etablert. Fergene transporterer både passasjerer på dagsturer, familier på bilferie og vogntog som er på vei gjennom Europa. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet, for å lede revolusjonen i Russland.


Sassnitz Guide

Sassnitz ligger på øya Rügen i Østersjøen og er et populært turistmål siden havnen strekker seg omkring 1,5 km ut i havet. Byen tiltrekker seg derfor mange luksusyachter, fiskebåter, passasjerferger og fritidsbåter. Den gamle delen av byen ligger nordøst ved havnen og hvis du er nærme havnen kan du besøke et ubåt-museum. I alt har øya rundt 40 museer som kan tilby de besøkende alt ifra lokalhistorie til arkeologi under vannet. Sassnitz har også en rekke kirker, palasser, slik som Ralswiek slott og Granitz jakthytte som er verdt et besøk. Begge ble bygget på 1800-tallet.
Sassnitz ligger godt til med tanke på forbindelser til Skandinavia, Russland og de Baltiske landa, og er derfor et godt knutepunkt for både passasjer- og fraktferger


Trelleborg til Sassnitz Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
FRS Baltic 11:10 13:35 2 timer 25 minutter Man, Fri, Lør, Sol
FRS Baltic 18:05 20:30 2 timer 25 minutter Man, Fri, Lør, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.