Trelleborg til Sassnitz Ferge

Trelleborg Sassnitz fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trelleborg Sassnitz fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Trelleborg - Sassnitz Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 14 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Trelleborg Sassnitz priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trelleborg Sassnitz ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Trelleborg Sassnitz Ferge anmeldelser

 • "så bra"

  så bra

  'Ibrahim' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "Tur/retur med Stena Trelleborg-Sassnitz"

  Vi hadde to vellykkede overfarter i sommer, der vi skulle delta på avslutning for vår datter hos PUM - medisinstudiet i Szczecin, Polen. Effektiv på- og avkjøring og forhåndsbestilt mat/buffet var absolutt tilfredsstillende. (frokost nedover og lunsj oppover). Morgenbåt avgang 0745 med fremmøte 90 min før avgang var imidlertid litt unødvendig tidlig. Dette ble avklart med hotellet i Trelleborg, som lå fem min. kjøring fra innsjekking. En halv time skal være nok fra hotellet sa de. Og det var det. God sommer.

  'Per Christian' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt og lett!"

  Perfekt og lett!

  'Dimitar' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Trelleborg

  Les mer Les mindre
 • "Trelleborg og Sassnitz - fergeforbindelse."

  En god opplevelse. God og rimelig mat i hyggelig restaurantmiljø, servert av serviceinnstilt kelner.

  'Kirsten' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. Danskene tok etterhvert tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658. Trelleborg ble en industriby på slutten av 1800-tallet, og denne industrialiseringen har spilt in viktig rolle i utviklingen av byen. Byen er populær både blant svenske og tyske turister. De tyske turistene kommer på fergene fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck. Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen, og i 1962 ble Travemünde- ruten etablert. Fergene transporterer både passasjerer på dagsturer, familier på bilferie og vogntog som er på vei gjennom Europa. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet, for å lede revolusjonen i Russland.

Sassnitz Guide

Sassnitz ligger på øya Rügen i Østersjøen og er et populært turistmål siden havnen strekker seg omkring 1,5 km ut i havet. Byen tiltrekker seg derfor mange luksusyachter, fiskebåter, passasjerferger og fritidsbåter. Den gamle delen av byen ligger nordøst ved havnen og hvis du er nærme havnen kan du besøke et ubåt-museum. I alt har øya rundt 40 museer som kan tilby de besøkende alt ifra lokalhistorie til arkeologi under vannet. Sassnitz har også en rekke kirker, palasser, slik som Ralswiek slott og Granitz jakthytte som er verdt et besøk. Begge ble bygget på 1800-tallet.
Sassnitz ligger godt til med tanke på forbindelser til Skandinavia, Russland og de Baltiske landa, og er derfor et godt knutepunkt for både passasjer- og fraktferger