Trelleborg til Sassnitz Ferge

Trelleborg Sassnitz fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trelleborg Sassnitz fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Tyskland side.

Trelleborg - Sassnitz Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 14 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Trelleborg Sassnitz priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trelleborg Sassnitz ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Trelleborg Sassnitz Ferge anmeldelser

 • "så bra"

  så bra

  'Ibrahim' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "Tur/retur med Stena Trelleborg-Sassnitz"

  Vi hadde to vellykkede overfarter i sommer, der vi skulle delta på avslutning for vår datter hos PUM - medisinstudiet i Szczecin, Polen. Effektiv på- og avkjøring og forhåndsbestilt mat/buffet var absolutt tilfredsstillende. (frokost nedover og lunsj oppover). Morgenbåt avgang 0745 med fremmøte 90 min før avgang var imidlertid litt unødvendig tidlig. Dette ble avklart med hotellet i Trelleborg, som lå fem min. kjøring fra innsjekking. En halv time skal være nok fra hotellet sa de. Og det var det. God sommer.

  'Per Christian' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt og lett!"

  Perfekt og lett!

  'Dimitar' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Trelleborg

  Les mer Les mindre
 • "Trelleborg og Sassnitz - fergeforbindelse."

  En god opplevelse. God og rimelig mat i hyggelig restaurantmiljø, servert av serviceinnstilt kelner.

  'Kirsten' reiste på Trelleborg Sassnitz ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sørlige Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til, da den ble presentert som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongelige familie i 1257. danskene tok tilbake byen, og den forble under dansk herredømme inntil 1658. Trelleborg var en industriby inntil enden av dey 19. århundret, og denne industrialisering har split en viktig rolle i byens utvikling. Byen er populær blant besøkende fra Sverige og Tyskland, hovedsakelig på grunn av fergene til Rostock, Sassnitz og Travemunde i Tyskland.

Sassnitz Guide

Øya Rügen raker inn i Østersjøen, og dens største by, Sassnitz, er et populær turistmål, og havnen dens, som strekker seg omkring 1,5 km ut i havet, er en magnet for luksusyatcher, fiskebåter, passasjerferger og lystbåter. Den gamle delen av byen er beliggende i den nordøstlige delen av havnen, og like forbi havnen, etter en nedlagt fergeterminal, ligger en U-båt museum. Alt i alt har øya over 40 museer som dekker en rekke emner, fra lokal historie til arkeologi under vannet. Det er også en rekke kirker, palasser og herregårder, inkludert Ralswiek Palace og Granitz jakthytte, som daterer tilbake til det 19. århundret.

Som et resultat av sine gode forbindelser og geografiske nærhet til Skandinavia, Russland og de baltiske landene, er havnen i Sassnitz godt knutepunkt for internasjonale passasjer- og fraktferger.