Karlskrona til Gdynia Ferge

Karlskrona Gdynia fergeruten knytter Sverige med Polen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Karlskrona Gdynia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Karlskrona - Gdynia Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 3 Daglige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Karlskrona Gdynia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karlskrona Gdynia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Karlskrona Guide

I den svenske byen Karlskrona finnes den eneste gjenværende svenske marinebasen og hovedkontoret til den svenske kystvakten. Karlskrona blir ofte referert til som Sveriges eneste barokkby. Karlskrona er fordelt utover 30 øyer og ligger øst for Blekinge skjærgård. Stumholmen var engang eid av den Svenske marine, men det som står igjen er kun det nasjonale marinemuseet(Marinmuseet)
En viktig dag for byens beboere, er dagen før sankthans (midtsommer) Da har byen en stor messe som tiltrekker seg titusener av mennesker. Messen som blir kalt Lovmarknaden, er også populær blant de som bor i byen. I juni eller august arrangeres det hvert år en havnefestival som heter ‘The Sail’ Under denne festivalen er det mange ulike seglbåter som kommer hit og legger til kai, og du kan gå rundt med familien din og kjøpe mat og god drikke. En annen severdighet i byen er torget midt i byen som er det største torget i Skandinavia.
Karlskrona havn har en rekke fasiliteter og tjenester for reisende. Havnen har parkeringsplasser både vanlige og for handikappede.

Gdynia Guide

Den polske byen Gdynia er en av de yngste byene i landet og ligger på Østersjøkysten. Byen har en blomstrende havn og byens sentrum er et populært reisemål, særlig om sommeren, på grunn av de fine strendene. Byens havn er en av Polens hovedhavner og et viktig senter for skipsbygning og næringsliv. Gdynia er en av Polens mest velstående byer og ligger ved siden av de polske byene Gdansk og Sopot, som til sammen utgjør Trekantsområdet, som er med på å utvikle den økonomiske aktiviteten for regionen. Hvis du er interessert i arkitektur fra 1920-30 årene er Gdynia den perfekte destinasjonen for deg, siden det stort sett ikke er noe som er eldre enn det. Populære attraksjoner i byen inkluderer to skipsmuseer, fregattaen Dar Pomorza og destroyeren Blyskawica.