Nynashamn til Gdansk Ferge

Nynashamn Gdansk fergeruten knytter Sverige med Polen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Polferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Nynashamn Gdansk fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nynashamn - Gdansk Fergeselskaper

  • Polferries
    • 7 Ukentlige Avganger 18 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nynashamn Gdansk priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nynashamn Gdansk ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nynashamn Guide

Den svenske havnebyen Nynäshamn ligger i Stockholm kommune, ca 60 km sør for Stockholm. Havnen er et av hovedreisemålene på det svenske fastlandet siden du kan ta ferge til Gotland fra her.
Om sommeren er det mange som besøker byen,som et stopp på vei til Gotland. Hvert år har Nynäshamn en havnefest som mange deltar på. Under havnefesten er det mange som besøker byen, og du finner båter av alle størrelser som har reist for å være med på festen. Under dette arragementet er det også et damptog som går til og fra Stockholm. Byen har en rekke markeder med lokal kunst, restauranter og butikker som selger lokale produkter.
Det er fergeforbindelser fra Nynashamn til Gotland og Gdansk.

Gdansk Guide

Gdansk er hovedstaden i Pomorskie i Polen og ligger på Østersjøkysten. Den er del av Trekantsområdet sammen med byene Sopot og Gdynia, og har en befolkning på ca. 455.000 mennesker. Gdansk er et populært reisemål med sin 1000 år gamle historie og arkitektur, og den gamle bydelen tiltrekker nesten likeså mange turister som Krakow og Warsaw. Gdansk er Polens maritime hovedstad og et viktig knutepunkt for kultur og utdannelse.

Det er fergeforbindelser mellom Gdansk og Nynæshamn i Sverige. Seiltiden er ca. 18 timer.