Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Gdansk havn

 • Med bil

  Gdansk er godt forbundet til resten av Polen av M75 motorvei og vei nr. 1 og 7.

 • Med tog

  Gdansk havn ligger i nærheten av Gdansk togstasjon, som er godt knyttet til det polske jernbanenett.

 • Med trikk

  Trikk 13 går fra sentral stasjonen til stopp Gdansk Brzezno og turen tar ca. 25 minutter. Her skal du skifte til trikk 15 og stå av etter ca. 4 minutter ved SKM trikkeholdeplassen som er ca. 200 m fra havnen. Trikker går rundt hvert 10-20 minut.

 • Adresse

  ul. Przemyslowa 1, 80-542 Gdansk

 • Gdansk Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Gdansk før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Gdansk Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Gdansk Ferge servicer

Gdansk Guide

Gdansk Guide

Man kan ikke anklage Gdansk for å være en kjedelig by. Her er noe for alle; hyggelige fortauskafeene, eksklusive restauranter, natklubber, teatre, museer, opera og mye mer. Gdansk har en fantastisk historie; annen verdenskrig begynte her samt oppstanden mot kommuniktiske kontroll av verftsarbeidene. Etter annen verdenskrig lå byen i ruiner etter harder kampe, men igjen klarte byen å reise seg ut av ruinene. Området som byen ligger i, består faktisk av tre byer som har vokset sammen til en stor by. På polsk er området kalt Trojmiasto, som betyr de tre byene; Gdansk, Sopot og Gdynia, hvoraf Gdansk er den største. Hele sentrum er restaurert slik at den står i fordums prakt, og dette store arbeidet viser i dag den praktfulle byen som et levende museum; man kan alltid bruke tid på å gå rundt og se på byen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.