Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3139 ruter og 739 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Polen

Polen ligger i grenselandet mellom øst og vest og kan by på alt ifrå slott fra middelalderen, fjell, strender, krigsmuseum og kulinariske opplevelser.

Hva er det å gjøre i Polen?

I Polens hovedstad kan du oppleve en rekke severdigheter som gamlebyen med de trange koselige gatene, og markedsplassen Rynek Starego Miasta. Denne bydelen kalles gamlebyen, men er ikke så gammel fordi den ble bygget opp fra ruiner etter andre verdenskrig. Befinner du deg her bør du også se Europas eldste monument, Kolumna Zygmunta. Dette er en statue av kongen av Polen-Litauen, Sigismund III Vasa som senere også ble konge i Sverige. I Warszawa finner du også slottet Wilanow, som er den polske versjonen av Versailles. Før du forlater Warszawa må du smake pierogi som er en tradisjonell rett fra denne byen. Retten ligner litt på pasta og er fylt med diverse innhold som bær, sopp, kål eller kjøtt. Bare fantasien setter grenser. Er du mer interessert i strender kan du ta et besøk til byene Gdańsk, Sopot og Gdynia. Disse kystbyene byr på mye kultur, men også strandlivet langs Østersjøen.

Hvorfor ikke oppleve andre siden av Polen, nærmere bestemt Krakow som betyr et sted med mange ravner. Arkitekturen i byen er fra renessansen og du finner både palasser, kirker og herregårder her, som viser til den rike historien byen har som den tidligere polske hovedstaden. Krakow ligger 66 kilometer fra den tidligere konsentrasjonsleiren Auschwitz, og er verdt å besøke for å få med seg de historiske detaljene av hva som foregikk her under andre verdenskrig.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Polen?

Det er forholdsvis enkelt å komme seg rundt i Polen. Her er det gode muligheter å fly fra ene siden til den andre med mange flyavganger daglig. Innad i det forskjellige byer er det godt med kollektivtransport og busser som går ut av byen.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Polen?

Det er en rekke ferger som reiser til Polen. Til noen destinasjoner i Polen er desember den dyreste måneden, mens andre er sommeren når Polen virkelig blomstrer og yrer av liv. For å kunne få de beste prisene er det viktig å bestille tidlig, spesielt på sommeren når alle er på ferie. Om du bestiller utenom sesongen får du de beste prisene. Våren i Polen er vakker og er også et godt tidspunkt å reise på.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Polferries
  • Få pris
 • Unity Line
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris

Polen anmeldelser

 • "Grei og rimelig overfart"

  Helt grei for en kortere tur som denne.

  Les mer Les mindre
 • "Problemfritt"

  Bestilte reisen på nett, fikk referanse nr. og kjørte direkte til innsjekking og ombord. Catering og service meget bra. Problemfritt.

  Les mer Les mindre
 • "Forsinkelser og rot"

  Vi var booket inn på 15:15 avgang, to reisende pluss bil. Når vi ankom innsjekkingsområdet kl 14 var det tomt og ingen å spørre. Omsider fant vi fram til "passasjerterminalen", men den var også folketomt. Etter noen minutter kom en ansatt fra Stena og spurte om jeg trengte hjelp. Hun forklarte at avgangstidene var gjort om til 14:15 og 16:00, og at alle skulle ha blitt kontaktet om dette. Vi var ikke kontaktet, verken pr mobil eller epost. Hun beklaget dette og viste på skjermen hennes at vår bil var booket om til 16:00 avgangen. Vi kom ombord i båten til avtalt tid, men stusset litt ved at båten ble 15 minutter forsinket i avgang. Vårt hotell i Rostock var foståelsesfullt da vi meldte fra båten om forsinket avgang (nå en time ift booket tid), men resepsjonen skulle lukkes kl 22:00. Ny ankomsttid for båten i Rostock var nå kl 22. Hotellet sa de kunn holde åpent noen minutter etter kl 22. Ved ankomst Rostock skjønte vi at lossingen ville ta tid - lastebilene var innfløkt parkert inntil hverandre og over alt. Vi satt i bilen fram til kl 22:30 før det skjedde noe som helst bevegelse på vår dekk. Ingen informasjon om grunnen til forsinkelsen eller hvor lenge den ville være. Meget stressende! Spesielt fordi vi måtte forsøke å blidgjøre en hotellresepsjonist med stadig løfter om vår snarlig ankomst. Vi kom av båten ca 22:40 og rakk fram til hotellet 22:58. Jeg og min familie har brukt Stena foholdsvis sjeldent pga uheldige opplevelser Sverige - Storbritannia (fyll og bråk), men hadde håpet at denne gangen ville det gå bra. Men, nei, Stena levd ned til sitt rykte. Vi kommer neppe til å bruke, eller anbefale, Stena før det kommer synlige og betydelig forbedringer i kundepleie, informasjonssystemene, og presisjon/punktlighet ved ankomst/avgang.

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt tur..."

  Ingenting kunne ha vært bedre, inkludert prisen!!! En svært fin opplevelse...

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Polen