Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2825 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Polen

Polen ligger i grenselandet mellom øst og vest og kan by på alt ifrå slott fra middelalderen, fjell, strender, krigsmuseum og kulinariske opplevelser.

Hva er det å gjøre i Polen?

I Polens hovedstad kan du oppleve en rekke severdigheter som gamlebyen med de trange koselige gatene, og markedsplassen Rynek Starego Miasta. Denne bydelen kalles gamlebyen, men er ikke så gammel fordi den ble bygget opp fra ruiner etter andre verdenskrig. Befinner du deg her bør du også se Europas eldste monument, Kolumna Zygmunta. Dette er en statue av kongen av Polen-Litauen, Sigismund III Vasa som senere også ble konge i Sverige. I Warszawa finner du også slottet Wilanow, som er den polske versjonen av Versailles. Før du forlater Warszawa må du smake pierogi som er en tradisjonell rett fra denne byen. Retten ligner litt på pasta og er fylt med diverse innhold som bær, sopp, kål eller kjøtt. Bare fantasien setter grenser. Er du mer interessert i strender kan du ta et besøk til byene Gdańsk, Sopot og Gdynia. Disse kystbyene byr på mye kultur, men også strandlivet langs Østersjøen.

Hvorfor ikke oppleve andre siden av Polen, nærmere bestemt Krakow som betyr et sted med mange ravner. Arkitekturen i byen er fra renessansen og du finner både palasser, kirker og herregårder her, som viser til den rike historien byen har som den tidligere polske hovedstaden. Krakow ligger 66 kilometer fra den tidligere konsentrasjonsleiren Auschwitz, og er verdt å besøke for å få med seg de historiske detaljene av hva som foregikk her under andre verdenskrig.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Polen?

Det er forholdsvis enkelt å komme seg rundt i Polen. Her er det gode muligheter å fly fra ene siden til den andre med mange flyavganger daglig. Innad i det forskjellige byer er det godt med kollektivtransport og busser som går ut av byen.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Polen?

Det er en rekke ferger som reiser til Polen. Til noen destinasjoner i Polen er desember den dyreste måneden, mens andre er sommeren når Polen virkelig blomstrer og yrer av liv. For å kunne få de beste prisene er det viktig å bestille tidlig, spesielt på sommeren når alle er på ferie. Om du bestiller utenom sesongen får du de beste prisene. Våren i Polen er vakker og er også et godt tidspunkt å reise på.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Polferries
  • Få pris
 • Unity Line
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris

Polen anmeldelser

 • "Trelleborg-Rostock"

  En behagelig tur med en lugar av topp kvalitet. Kunne ikke vært bedre

  Les mer Les mindre
 • "Stena Saga til Frederikshavn"

  Direct Ferriesbestillingen var enkel og effektiv, med bar èn feil. Det stod på reisedokumentet at ankomsttid var 7 1/2 time før avgangstid! Ellers helt ok. Spiste ikke ombord så jeg kan ikke kommentere catering. Behagelig lugar til en rimelig penge.

  Les mer Les mindre
 • "Nydelig måte å reise på og våkne på😊"

  Vi tok ferga fra Karlskrona til Gdynia og er veldig fornøyd med servicen ombord. Maten var god, vi spiste middag om kvelden og frokost! Spesielt likte vi å bli vekket med sangen « we are saiming» helt herlig å våkne til!

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur"

  Kan virkelig anbefale stenaline sine ferger! Spesielt fornøyd var vi med stena danica! Nydelig buffe ombord og morsom lekeplass for barna! Underholdningen manglet det heller ikke på!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Polen