TT Line

TT Lines skip er bemannet med en erfaren besetning og tilbyr maksimal komfort og pålitelighet.

Om bord finner man romslige lugarer, gode måltider og butikker med et stort utvalg.

TT Lines ruter gir deg fleksibilitet til å velge hvordan du vil reise. TT Lines havner har gode forbindelser til det nasjonale motorveinettet, og er den perfekte måten å reise mellom Skandinavia og Europa.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne TT Line sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign TT Line sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Alle TT Line ruter

TT Line kundeanmeldelser

 • "For lite å ta seg til"

  Hei Jeg reiste sørover med min datter i Bobil på 13 år Vi opplevde turen som langtekkelig . Det var svært lite å ta seg til ombord. Vi leide en cabin for å slappe av litt. Mat utvalget var dårlig og det smakte ikke særlig bra På turen hjem var det dag seilas, og nydelig vær. Da var det mange polakker som satt ute og drakk på topp dekk. Synes ikke det var spesielt hyggelig. Det tar også for lang tid med ut og inn i båten, spesielt på den Polske siden. Mvh Roger Dammyr

  'Roger' reiste med TT Line på Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "Meget godt fornøyd"

  Hyggelig innsjekking, godt organisert innkjøring og plassering på båten. Meget hyggelig servicebesetning ombord. Bra priser på god og rikelig mat i kafeteriaen. Forøvrig rent og ordentlig og bra vedlikeholdt. Kommer helt klart til å bruke dette transport tilbudet igjen. Takk for en hyggelig tur..

  'Knut Gulbrandsen' reiste med TT Line på Huckleberry Finn

  Les mer Les mindre
 • "anmendelse - veldig fornøyd"

  Hele våre familie var veldig fornøyd med reise på Nils Dacke og helt sikker skal vi reise med den igjen neste år

  'Dagmar' reiste med TT Line på Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "Ferje fra Trelleborg til Rostock"

  Vi hadde en fin tur fra Trelleborg til Rostock. Det var en varm og fin dag, vi satt ute på dekk en god del av turen. Personal på båten var imøtekommende og ga god service. Maten var god og det var tilstrekkelig med sitteplasser. Turen over varte i 6 timer, prisen for oss med bobil var rimeligere enn for eks. Fjordline eller Colorline fra Kristiansand til Hirtshal. Vi kommer til å ta denne turen igjen.

  'Leif Ingve' reiste med TT Line på Tom Sawyer

  Les mer Les mindre