TT Line

TT Lines skip er bemannet med en erfaren besetning og tilbyr maksimal komfort og pålitelighet.

Om bord finner man romslige lugarer, gode måltider og butikker med et stort utvalg.

TT Lines ruter gir deg fleksibilitet til å velge hvordan du vil reise. TT Lines havner har gode forbindelser til det nasjonale motorveinettet, og er den perfekte måten å reise mellom Skandinavia og Europa.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne TT Line sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign TT Line sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Alle TT Line ruter

TT Line kundeanmeldelser

 • "Stort sett bra"

  Turen gikk greit men vi hadde bestilt og betalt for stoler å slappe av i men når vi kom opp og skumle sette oss lå det folk og sov i stolene våre.

  'John Molands' reiste med TT Line på Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "opplevelsen min"

  Veldig bra.

  'Kadri' reiste med TT Line på Huckleberry Finn

  Les mer Les mindre
 • "Ferjeselskap uten kontroll. "

  Synes det er frekt å komme med denne forespørselen. Har forsøkt i over en uke å få kontakt med ferjeselskapet for å få bekreftet avbestillingen. Dere har bare belastet kontoen vår uten å ta kontakt tilbake etter gjentatte purringer. Telefonnr dere har oppgitt er ute av drift og mailer vi har sendt får vi ikke svar på, bare at dere skal kontakte oss innen 48 timer men etter en uke har vi fortsatt ikke hørt noe fra dere!!!! Har aldri opplevd maken til kundebehandling så håper dere rydder opp i dette snarest!!!’

  'Oddvar' reiste med TT Line på Peter Pan

  Les mer Les mindre
 • "Taxfree"

  Trist å finne taxfreebutikken stengd kl 1700 da båten ank Trelleborg kl 19.15. Vill ikke gå og dra på kjøpte ting hele turen. Da passer de dåligt med båtens åpningstid endast till kl 17.00

  'Per Arne' reiste med TT Line på Peter Pan

  Les mer Les mindre