Sassnitz
Trelleborg
Ferger til Sverige
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sassnitz til Trelleborg Ferge

Sassnitz Trelleborg fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, FRS Baltic. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sassnitz Trelleborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Tyskland til Sverige
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Sassnitz til Trelleborg?

Fergetiden fra Sassnitz til Trelleborg er omtrent 2h 25m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Sassnitz og Trelleborg?

Det er 1 fergeoperatører for Sassnitz til Trelleborg, og dette er
  • FRS Baltic

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Sassnitz til Trelleborg?

Bestill ferger fra Sassnitz til Trelleborg gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Sassnitz Guide

Havnebyen Sassnitz ligger på Jasmund haløya i Tyskland, og er kystby. Det er også her du finner Jasmund National Park, som er Tysklands minste nasjonalpark i forhold til areal. Parken har unike kalkklipper, noe som har inspirerte kunstnere som Casper David Friedrich. Nasjonalparken har et senter på Königsstuhl som åpnet i 2004. Innenfor dette senteret er det to utstillinger som gir de besøkene mer informasjon om kalklippene, Østersjøen og bøketrærne som finnes i parken. Andre intressante steder å besøke er Fiske og havnemuseet som du får vite mer informasjon om fiske i Rügen og gamle Sazznitz havn. I tillegg til dette er det mulig å reise ut på ulike ekskursjoner og fiskebåter, og ved havnen kan du se en gammel engelsk ubåt, HMS Otus.

Som et resultat av gode forbindelser til innlandet og at Sazznits er nærliggende til Skandinavia, Russland og Baltikum, er havnebyen et viktig knutepunkt for internasjonal passasjer- og godstrafikk.


Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. På et senere tidspunkt tok danskene tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658.
Nå til dags besøkes byen som oftest av mennesker som reiser mellom Sverige og Tyskland fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck.Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen da Sassnitz ruten ble opprettet. Senere ble det også en rute til Travemünde opprettet i 1962, og i 1989 etter Berlinmurens fall ble det opprettet en rute til Rostock. Fergene som opererer på disse rutene kan ta både passasjerer, biler og vogntog. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet for å lede revolusjonen i Russland.


Sassnitz til Trelleborg Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 22/07/2024 og 28.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
FRS Baltic 08:00 10:25 2 timer 25 minutter Hver dag
FRS Baltic 14:55 17:20 2 timer 25 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.