Sassnitz til Trelleborg Ferge

Sassnitz Trelleborg fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Sassnitz Trelleborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sassnitz - Trelleborg Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 14 Ukentlige Avganger 4 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Sassnitz Trelleborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sassnitz Trelleborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sassnitz Trelleborg Ferge anmeldelser

 • "Grei og rimelig overfart"

  Helt grei for en kortere tur som denne.

  'Inge' reiste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "Sassnitz- Trelleborg med Stena line."

  Avgang fra Sassnitz, kanskje litt tidlig, pga at vi mistet frokosten på siste overnattingssteder. Men til gjengjeld var frokostbufeen ombord god og vi fikk sitte å spise i ro og fred uten hastverk. Vi har brukt denne overfarten 2 ganger tidligere, og er meget fornøyd. Og denne gangen var det godt å komme til Trelleborg litt tidligere på dagen,da vi fortsatt har lang vei hjem til Trondheim.

  'Anonym' reiste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre
 • "tur med med Trelleborg"

  En fin tur . Dagen jeg var med var de ikke heldige med å få ombord kjøretøyene slik at fergen var 25 min forsinket fra Sassnitz. Virket som om det var første gang de lastet båten. Ellers var oppholdet på båten veldig bra.

  'Jan' reiste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Trelleborg

  Les mer Les mindre
 • "Middels standard"

  Det virket ikke som det var air condition inne. Standard og utvalg av varmrettter var dårlig. Måtte spørre etter mer bestikk. Generell standard var middels.

  'Anonym' reiste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Sassnitz

  Les mer Les mindre

Sassnitz Guide

Havnebyen Sassnitz ligger på Jasmund haløya i Tyskland, og er kystby. Det er også her du finner Jasmund National Park, som er Tysklands minste nasjonalpark i forhold til areal. Parken har unike kalkklipper, noe som har inspirerte kunstnere som Casper David Friedrich. Nasjonalparken har et senter på Königsstuhl som åpnet i 2004. Innenfor dette senteret er det to utstillinger som gir de besøkene mer informasjon om kalklippene, Østersjøen og bøketrærne som finnes i parken. Andre intressante steder å besøke er Fiske og havnemuseet som du får vite mer informasjon om fiske i Rügen og gamle Sazznitz havn. I tillegg til dette er det mulig å reise ut på ulike ekskursjoner og fiskebåter, og ved havnen kan du se en gammel engelsk ubåt, HMS Otus.

Som et resultat av gode forbindelser til innlandet og at Sazznits er nærliggende til Skandinavia, Russland og Baltikum, er havnebyen et viktig knutepunkt for internasjonal passasjer- og godstrafikk.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. På et senere tidspunkt tok danskene tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658.
Nå til dags besøkes byen som oftest av mennesker som reiser mellom Sverige og Tyskland fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck.Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen da Sassnitz ruten ble opprettet. Senere ble det også en rute til Travemünde opprettet i 1962, og i 1989 etter Berlinmurens fall ble det opprettet en rute til Rostock. Fergene som opererer på disse rutene kan ta både passasjerer, biler og vogntog. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet for å lede revolusjonen i Russland.