Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Trelleborg havn

 • Med bil

  Trelleborg er ca. 35 km fra Malmø og 65 km fra Ystad. Havnen er mindre enn 1 km fra Trelleborg sentrum. Fra Malmø, ta E22/E6 rute som fører deg til havnen. Fra Ystad, ta rute 9 som fører til havnen.

 • Med tog/buss

  Det er gode togforbindelser til Trelleborg fra andre steder i Sverige. Fra Malmø, ta Skanetrafikens tog til Trelleborg Övre. Fra stasjonen kan du gå til havnen (tar ca. 10 minutter) eller ta buss.

 • Adresse

  TT Line Travemündebron, 23122 Trelleborg Scandlines Kontinentplan, 23123 Trelleborg

 • Trelleborg Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Trelleborg før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Trelleborg Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Trelleborg Ferge servicer

Trelleborg Guide

Hva er det å se i Trelleborg?

De som bor her har et enkelt liv, og mye av inntektene deres kommer fra havnen. I Trelleborgs gater er det som oftest ganske rolig. Det er en fin by til å ta seg noen gåturer, se på det fine landskapet og besøke en av de koselige kafeene. En av det kjente severdighetene i byen er Smygehuk-statuen. Ryktet sier at modellen var Uma Thurmas bestemor. Er du interessert i museer kan du sjekke ut de mange gjenstandene som har tiltrukket mange besøkende de siste årene. Har du en forkjærlighet for golf har Trelleborg en av beste golfbanene i Sør-Sverige. Her kan du slå deg løs på de 18 forskjellige hullene. Etter en lang dag på golfbanen hva er vel ikke bedre en tradisjonell svensk mat på en av de fine restaurantene i byen.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Trelleborg?

Byen er ganske liten så du kommer deg fint rundt til fots.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.